Adevarul despre NeoBUX



Primul lucru de care aud cei care se intereseaza cum ar putea sa faca usor bani pe net este .... NeoBUX. Toata lumea stie ce este NeoBux. Nu este coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii despre cel mai bun site care plateste pentru vizitat cateva reclame pe zi. Tutoriale video, tutoriale in limba romana, forumuri, sfaturi si ponturi ... gasesti tot ce vrei tu despre acest subiect. Numai sa vrei sa cauti! De unde atata reclama? Pai daca vrei sa faci un banut cat de cat pe NeoBUX trebuie sa ai cat mai multi afiliati. Asta inseamna nu sute ci mii de oameni care sa intre, daca nu zilnic macar odata la 2-3 zile.

Nu am de gand acum sa fac alt tutorial despre cum poti sa faci bani online cu ajutorul lui NeoBUX. Au fost altii mai harnici ca mine si cu mai multa experienta. Vreau doar sa va arat ce inseamna sa intrii pe site zi de zi timp de trei luni de zile. Cat poti sa castigi pe NeoBux fara sa aduci nici un ban de acasa.

Contul meu de la NeoBUX a fost deschis (dupa cum se vede in imaginea alaturata) exact acum 3 luni de zile. Timp de trei luni de zile am intrat zilnic pe site si am acordat din timpul meu pretios cateva minute necesare pentru a vizita cele patru reclame oferite membrilor cu conturi Standard. Prin reclama pe care am facut-o am castigat sase afiliati dar trebuie sa recunosc ca doar unul din ei este activ si intra zilnic pe site. Profit aici sa ii multumesc afiliatului Stefanhellzone care mi-a adus aproape un dolar din cei zece castigati pana acum. Defapt trebuia sa incep cu asta: dupa trei luni de clickuri sunt `mandrul` proprietar al sumei de 10$. :) Bineinteles ca nu am vazut nici un dolar din cei zece dar asta a fost alegerea mea. Sincer nu mi-am facut nici o clipa probleme ca nu as putea sa imi retrag banii de la NeoBUX, dat fiind popularitatea acestui site, dar banii investiti pana acum  in cei 18 afiliati inchiriati imi produc in momentul de fata 0,1$ in fiecare zi. Bineinteles ca nu e nici pe departe obiectivul pentru care am continuat sa intru zilnic pe site dar am vrut sa am trei luni de referinta pentru viitoarele mele investitii in siteurile de profil.
Incepand de azi am sa investesc `fabuloasa` suma de 35 de ron la fiecare 7 zile timp de trei luni de zile. Banii reprezinta  echivalentul a 12,5$ cam cat trebuie platit pentru cei 50 de afiliati pe care pot sa ii inchiriez in fiecare saptamana.

Deci, daca nu esti dispus sa vii cu bani de acasa pentru investitii, daca nu uiti sa intrii zilnic pe site sa vezi cele patru reclame si daca iti faci putina reclama printre prieteni sa castigi un afiliat sau doi de valoare atunci ADEVARUL este ca dupa trei luni de zile ai sa castigi numai 0,1$ pe zi.

Acum NeoBux nu este singurul site care plateste pentru vizitat reclame si sa zicem ca mai gasesti alte 9 siteuri asemanatoare (desi spun cu o oarecare autoritate aici ca acest lucru este greu de realizat). Suma de 1$ pe zi pe care poti sa o castigi fara sa investesti nimic altceva decat timpul tau este departe de ati asigura un confort financiar. Deci cam acesta este adevarul despre povestea cu un cent pe reclama. Yep ! Era sa uit ce este cel mai important ... pentru mine:


PS

Eu am in prezent 5250 referali inchiriati pe 150 zile[ reducere 25%],care imi aduc zilnic 40$. Iar acesta este doar inceputul. In ritmul acesta, dupa inca doi ani vreau sa ajung la 400-500$ net/luna, lucru perfect posibil prin noi investitii sustinute din cistig.  Tinta mea finala este un venit lunar net de 1200-1500$. Acest lucru poate fi atins NUMAI prin perseverenta si cu rabdare. Eu am castigat si reinvestit in sistem peste 11.500$ intr-un an.

Strategia folosita de mine:
- Tehnica reciclarii manuale a referalilor, ff importanta, recomand consilierea unui specialist si studierea forumului.
- Achizitionarea de GOLDEN - 90$ care va dubleaza cistigul, sau chiar mai mult si va da acces la  ULTIMATE, care este din experienta mea cheia succesului in NEOBUX.
- Achizitionarea pachetului ULTIMATE va aduce reciclarea gratuita, automata la 7 zile de inactivitate, iar asta inseamna ca se reduc costurile cu 90%.
- Nu trebuie sa uitati si de vanatoarea de referali care pacalesc sistemul de reciclare automata.
- SI inca odata: consilierea unui specialist in domeniu pe care il puteti gasi aici: Specialist Neobux

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Postari populare