NeoBUX si eu ... unu la unu

Febra lu` NeoBUX adica goana dupa afiliati directi a cuprins comunitatea micilor intreprinzatori care vor sa faca bani online. Acum sa fim seriosi cine nu se poate impaca cu ideea unei plati instant de la cel mai longeviv PTC. Dar ce are NeoBUX si nu are xxxBUX de rezista si face plati (vreo 13 milioane de dolari pana acum) de atata timp pe piata? Raspunsul e simplu !!! Milioane de utilizatori free si sute de mii care au conturi GOLDEN la 90$ bucata. E clar pentru toata lumea cine este in profit. Despre plati nu are rost sa amintesc pentru ca pe youtube poti vedea plati instant de la 2$ la 2000$ fara mari cautari. Dar ce iti trebuie ca sa faci si tu .. sa zicem 30$ pe zi. E posibil? E putin probabil dar acolo tind toti care se inscriu la NeoBUX. Faza e ca nu iti explica nimeni ca din cei 35 $ castigati trebuie sa reinvestesti 30$ ca sa iti mentii afiliatii inchiriati cu greu.

Ce sunt afiliatii (referalii)? 

Exista doua tipuri de afiliati si trei metode de a face rost de ei.
1. Afiliatii directi sunt cei care se inscriu prin linkul de afiliat furnizat de tine. De exemplu daca tu vrei sa te inscrii la NeoBUX apesi pe linkul asta: http://www.neobux.com/?rh=6C756D696C75736F7279 si ai sa fii afiliatul meu direct.
2. Afiliatii inchiriati sunt cei pe care ii cumperi de la NeoBUX pentru 0,25$ / 3 bucati / 30 de zile. Daca ai cont GOLD platesti mai putin. Pentru a inchiria afiliati, mai intai trebuie adaugate fonduri in "Renting Balance".Poti sa o faci daca ai produs ceva dand clikuri pe reclame si transferi fonduri de la NeoBux Main Balance sau daca vrei sa scurtezi considerabil drumul catre 35$/zi sa investesti din conturile tale de la PayPal sau AlertPay.
Prima metoda si cea mai buna metoda de a face rost de afiliati este sa ii inchiriezi. Doar asa poti ajunge la 2000 de afiliati care sa lucreze si pentru tine. Bineinteles ca pentru a face fata la 2000 de afiliati iti trebuie o strategie dar pentru asta vorbim mai incolo. A doua metoda este sa inviti un prieten. NeoBUX este atat de celebru incat cu greu reusesti sa castigi ceva persoane care nu au fost deja pe acolo. Dar daca ai vreun prieten la care te lauzi cum castigi tu cel putin 1$ pe zi fara prea mare efort e imposibil sa nu vrea si el sa te copieze. Trebuie doar sa fii pe faza si sa ii trimiti linkul tau de afiliat. Metoda a treia dar nu ultima este sa ii faci ceva reclama lu` NeoBUX. Nu prea conteaza unde ... pui un banner pe siteul tau ... pui in banner pe siteul unui prieten sau pur si simplu scrii 2-3 cuvinte despre modalitatea asta de a face bani si furnizezi linkul tau de afiliat. Ideal ar fi sa faci si un filmulet ca e la moda acum si sa il pui pe neogen sau noi2 dar aici deja vorbim de artilerie grea. Vezi un exemplu aici:



NeoBUX - STRATEGII DE DEZVOLTARE

Reciclarea sau cel mai puternic instrument pe care il ai la dispozitie pentru a castiga de pe urma afiliatilor tai. De cate ori reciclezi un afiliat primesti unul nou nout contra unei mici compensatii. Nimic nou pana aici. Dar afiliatul care a fost concediat de tine nu este aruncat la lei ci, dupa o perioada de 15 zile in care activitatea lui a crescut din nou la 10 clikuri in cinci zile, este repus in circuit de maiestrii de la Neobux. Deci un alt ambitios o sa se aleaga cu un afiliat puturos pentru care a dat o gramada de bani. Analize profunde facute de veterani care se lauda cu castiguri de zeci de mii de dolari de la NeoBUX arata ca 61% din afiliatii reciclati sunt activi doar 15 zile din luna platita. Concluziile le trageti singurei. Eu zic doar atat mare atentie la reciclat. Foloseste steguletele si marcheaza utilizatorii cei mai activi cu o culoare, pe cei care rateaza una sau doua zile cu alta culoare si tot asa. Daca ajungi sa iti cunosti afiliatii castigi o gramada de bani sau pierzi mult mai putin depinde care parte a paharului o vezi.

Eu am gasit pana acum doua strategii care functioneaza .. vezi care ti se potriveste cel mai bine!
1. Fara autopay si reciclari! Dupa 14 zile afiliatii inactivi sunt inlocuiti automat si dupa ce expira, poti sa cumperi alti.
2. Recicleaza afiliatii care nu au fost activi mai mult de 4 zile dupa formula:
         - Pentru 3-4 zile de inactivitate cu un average (Avg) mai mic de 1 
         - Pentru 5-6 zile de inactivitate cu un average (Avg) mai mic de 1,2
         - Pentru 7 zile de inactivitate cu un average (Avg) mai mic de 2
Fa acesti pasi zilnic si intotdeauna reinoieste afiliatii pentru 90 de zile ca sa beneficiezi de reducerea de 20%. A.. nu uita sa opresti autopay. Daca nu te-ai inscris inca poti sa o faci aici iar daca urmaresti banerul de mai jos ai sa vezi live cum se schimba castigul pe care il fac eu la NeoBUX. Estimez, in clipa in care scriu acest post o crestere de 1$/zi.



Am si un cadou pentru cei care au fost curiosi si au ajus pe blogul meu. Cel mai complet ghid pentru NeoBUX il poti descarca gratuit de aici:


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

3 comentarii:

  1. steguletele la ce folosesc ?
    atunci cand le folosesc costa bani ?
    Cum sa le folosesc ?
    La ce ajuta atunci cand le folososc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. steguletele te ajuta sa iti organizezi referalii (dupa activitate, dupa performanta....). sunt folositoare cand ai mii de referali. nu te costa bani sa le folosesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. salut

    am si eu o intrebare daca stie vreunu :p

    pentru ce e bara asta si cum anume e cel mai indicat sa o folosesc?

    http://img837.imageshack.us/img837/5319/27660918.jpg

    RăspundețiȘtergere

Postari populare