Bani online jucand table pe internet

O metoda de relaxare pentru weekend si de a castiga cativa bani online in acelasi timp este oferita de siteurile de backgammon sau mai mioriticul table. Cu alte cuvinte daca stii sa joci table (stii tu cu 6:6 si poarta in casa) ai posibilitatea sa te intreci cu oponenti reali din toata lumea cu mize reale (de la 0,5$ la sute de dolari pentru o partida) sau imaginare (pentru practica).

Grafica si suportul oferite de aceste siteuri sunt sublime iar banii online castigati usor creaza dependenta. Casa nu tine cu nimeni si asta ar fi partea buna a ecuatiei. Castigul lor este un comision sau rake care se ridica cam la 3-4% din suma jucata. In rest depinde numai de intelegerile dintre jucatori despre modul in care se vor desfasura partidele. Cash game sau turnee? Odata intrat pe site ai posibilitatea sa alegi jocuri pe bani reali cu parteneri din toata lumea sau sa participi la turnee cu mize reale unde castigatorul (sau cei doi finalisti) primeste o suma fixa. Participarea la aceste turnee este contra cost dar mizele oferite merita efortul de a pandi orele cand incep turneele cele mai profitabile. 

Castiga bani online: 5$ doar pentru inscriere


De departe cele mai bune oferte sunt bonusurile oferite ca sa atraga jucatori noi. Concurenta este acerba, eu am descoperit vreo cinci siteuri unde poti sa joci table online si toate ofera bani online gratuit. La bgroom.com , de exemplu, primesti un bonus de 5% doar pentru inscriere, bani cu care poti sa joci imediat ce ai activat contul tau din mesajul primit pe adresa de email furnizata. Ca sa retragi acesti bani trebuie sa joci cel putin 35 de jocuri cu mize reale.Pentru cei care doresc sa cheltuie ceva dolari pentru distractia de weekend pot sa o faca aici si sa primeasca 30% bonus pentru prima depunere. Bineinteles ca exista niste reguli si pentru acest bonus (50 de jocuri cu mize reale) dar din moment ce ai intrat ca sa pierzi timpul facand bani online aceste restrictii nu te incurca prea mult. Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa folosesti  codul "FIRST30". Nici sistemul de referali nu trebuie neglijat pentru ca ai posibilitatea sa castigi 20$ de fiecare data cand recomanzi un prieten care joaca cel putin 40 de partide cu mize reale. Suma minima pe care poti sa o depui este de 20$ dar spre deosebire de cazinouri online aici ai posibilitatea sa depui si sa retragi bani cu paypal (vezi TOS Paypal pentru jocurile de noroc).


Castiga bani online: 15$ la prima depundere

 Joc65.ro este un alt site care m-a atras pentru bonusul oferit. Aici poti sa castigi usor 15$ la prima ta depundere. Trebuie doar sa transferi un minim de 20$ din unul din conturile tale de la VISA, MasterCard, NETeller, PayPal, CashU, Moneybookers, Western Union sau Wire Transfer si sa introduci codul: "HAPPY15". Banii iti vor intra in contul de la joc65.ro imediat ce ai jucat 25 de partide cu mize reale. Din experienta proprie pot sa va asigur ca acesti 15$ oferiti bonus de joc65.ro sunt cei mai usor banii castigati online. Trebuie doar sa setezi un joc la 0,5$ si sa te aventurezi la cateva partide (de preferat castigate de tine, dar nu e obligatoriu). Din cei 20$ pe care trebuie sa ii depui poti sa pierzi 40 de jocuri dar nu uita ca la 25 de jocuri cu mize reale primesti 15$. Fa putina matematica si ai sa vezi ca nu se poate sa nu iesi cu bani din aceasta "afacere". Daca nu ti-a iesit nici un 6:6 valoros si ai pierdut cam toate partidele te opresti cand ai primit bonusul si retragi banii. Atat de simplu e!


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Un comentariu:

  1. La BGROOM SE IA TEAPA .
    Aveti grija ca mi sa-ntamplat si mie acum o luna cand am vrut sa scot 220 de euro.
    Mi se spune ca contul meu este gol si trebiue sa bag bani ca sa joc din nou.
    Niste criminali.

    RăspundețiȘtergere

Postari populare