Traficul, banii de pe net si ... mita

Cu riscul de a suna ca o moara hodorogita am sa reamintesc aici care este conditia necesara si suficienta ca sa faci bani pe net. Se numeste: TRAFIC. Lasa-ma sa mai scriu odata ca sa fiu sigur ca ai inteles. Iti trebuie trafic. Cu cat mai mult cu atat mai bine, cu cat mai targetat cu atat aduce mai multe castiguri. Diferenta dintre un site cu 100 de vizite pe zi si unul cu 10 000 de vizite in acelasi interval de timp se traduce in sute sau chiar mii de dolari. Deci matematica este simpla. Mai mult inseamna mai bine! Iar intrebarea de un milion de puncte este "ce trebuie facut pentru ca siteul tau sa intre in randul paginilor web vizitate zilnic de mii de oameni?"


Pai in primul rand ar fi bine sa acorzi o deosebita atentie continutului. Mi se pare chiar logic ... De cate ori nu ai citit ceva misto pe internet si cuprins de o neasteptata marinimie te-ai hotarat sa imparti experienta traita si cu prietenii tai online? E simplu si nu iti ia mult timp - trebuie doar sa apesi pe un buton unde scrie "share". Deci nu lasa nici un text scris online fara sa oferi posibilitatea cititorului sa imparta vorbele tale de duh. Cu cat este mai simplu si mai la indemana cu atat vei fi "impartit" de mai multe ori. Iar daca textul scris de tine il duce pe cititor la granita cu Nirvana poti sa fii sigur ca acesta va deveni viral iar hostingul tau o sa tipe din toate incheieturile ca mananci toate resursele sharate.

Daca ai terminat materialul scris si esti multumit de ceea ce oferi lumii virtuale cea mai mare greseala este sa te opresti aici si sa astepti ca textul tau sa fie descoperit de lume. Trebuie sa recunosc ca imi ia de 5-6 ori mai mult timp sa impart continutul scris de mine decat sa il scriu. Pentru fiecare post publicat folosesc siteurile de bookmarking pentru al expune cat mai mult. Apoi vine randul reteleleor de socializare si asta nu inseamna ca ma opresc doar la facebook si twitter. Urmeaza directoarele de articole unde public bucati din aceeasi isprava scrisa cu mentiunea "daca vrei sa citesti mai departe apasa aici". Bineinteles ca nu uit nici de directoarele de feduri RSS care ajuta foarte mult la indexarea articolului meu. Daca am ceva mai mult timp caut sa las si cateva comentarii pe blogurile din aceeasi nisa. Aici ma ajuta mult Google Alerts care ma tine la curent cu ce se intampla zilnic pe nisa pe care concurez. De regula caut blogurile din reteaua comluv.com (un plugin care iti arata la comentariu ultimul post scris de tine) iar daca esti atent la titlu sigur o sa prinzi trafic de calitate de pe urma acestor comentarii... si asa mai departe. Adevarul este ca se poate vorbi zile in sir despre metode de atras trafic catre blogul tau dar cel mai important lucru este sa actionezi. Degeaba le stii daca nu le pui in practica.

Am lasat la urma una din cele mai bune metode de atras trafic. Este atat de eficace incat atunci cand este aplicata in viata de zi cu zi iti poate ridica vila in zone rezidentiale. :) Exact! Cea mai buna metoda de trafic este mita! Bacsis, spert, spaga sau cum vrei tu sa ii zici functioneaza de minune si in mediul online. Este omniprezenta si omnipotenta. "Daca imi dai adresa ta de email iti dau ceva pretios in schimb", "daca apesi pe like primesti asta", "da mai departe si descarci gratuit asta" si asa mai departe. Sunt sigur ca ai prins ideea. Daca inca ai dubii ca acest sistem functioneaza hai la o demostratie live:

Foloseste scriptul de la linkul de mai jos si poti sa descarci gratuit un soft cool care iti va indexa orice pagina web in doar cateva ore si iti va procura cateva mii de backlinkuri (nu trebuie sa te bucuri prea tare de aceste backlinkuri pentru ca sunt statice si vor disparea repede dar nu uita ca scopul acestui software este sa indexezi o anumita pagina web).


Ai vazut cum functioneaza? Nu eram sigur ca textul scris de mine te-a dus la granita cu Nirvana asa ca m-am hotarat sa impulsionez putin lucrurile. Eu iti dau un soft minunat dar numai daca spui la lume ce am scris aici. Bineinteles ca poti sa faci asta si din proprie initiativa dar nu-i asa ca merge mai bine cu putin ajutor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare