Bani pe net din Asigurare Obligatorie

A inceput reforma asigurarilor de locuinte


Din nefericire cuvintele bani online si bani pe net sunt asociate cu programele de PTC, de scheme de imbogatire rapida online sau cine stie ce afacere dubioasa pentru care nu merita sa iti consumi timpul. Astazi vreau sa va arat ca bani pe net nu inseamna numai "businesuri" pentru adolescentii cu prea mult timp liber.
Asigurare Obligatorie - 15 milioane de euro de impartit
Reforma asigurarilor imobiliare sau Legea nr. 260/ 2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor zice, in mare, ca toata lumea este obligata sa incheie un contract de asigurare pentru locuinta. Costul pentru o asigurare obligatorie? 10 sau 20 de euro dupa caz - deci ceva ce isi va permite toata lumea. Exista si o amenda pentru cei care vor ignora aceasta asigurare obligatorie: "proprietarul imobilului respectiv va fi sanctionat cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 LEI" asa ca un lucru este cert: TOATA lumea va face o asigurare obligatorie.

Daca vrei si tu un patratel din cei 15 milioane de euro tot ce trebuie sa faci este sa imparti un link la toti prietenii tai. ATAT! Pentru cei mai pretentiosi o sa ii zicem Marketing Online. Dar tu tot ce trebuie sa faci este sa dai linkul tau de sponsorizare la prieteni pe email, sa il publici pe pagina ta de hi5, facebook, netlog, tagged, neogen, twitter, etc. O matematica elementara arata ca 0,01% din suma care este in joc inseamna 1.500 EURO, 0,1% inseamna 15.000 EURO ...  1% = 150.000 EURO si asa mai departe. Sigur ti-ar prinde bine si tie o parte din acesti bani.
Linkul tau de sponsorizare!
Ca sa faci rost de linkul tau de sponsorizare trebuie sa te inscrii la TOP Training System - o societate care are ca si domeniu de activitate principal livrarea de seminarii si traininguri in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. Dupa ce ai obtinut linkul tau incepi, copacel, sa ii faci ceva reclama online. Cu cat ai ai multe persoane inscrise prin linkul tau cu atat ai mai multe sanse sa castigi un comision mai mare din aceasta afacere. Scopul tau este sa aduni un grup de cel putin 150 de persoane inscrise prin linkul tau astfel incat sa obtii maxim din comisionul acordat de TOP Training System.
Si acum ce fac?
Urmeaza pasii pe care am sa ii descriu aici si iti garantez cel putin 150 de membrii inscrisi in grupul tau, parteneri care iti vor aduce comisioane valoroase.
1. Abordeaza TOTI cunoscutii tai - vrei ca toti prietenii tai sa stie ca pot face bani din asigurarea obligatorie
2. Pune anunturi, reclame, trimite mesaje pe internet care contin linkul tau de sponsorizare (poti sa folosesti varianta trial a acestui program http://www.submitsuite.ro/descarca/anunturisetup.exe  pentru a posta automat anuntul tau pe siteurile de specialitate.
3. Modifica semnatura ta pe forumurile pe care esti activ. Poate sa fie sub forma: Castiga si tu [url="http://www.linkul tau de sposorizare"] bani online [/url] cu asigurarea obligatorie
4. Pune linkul tau pe toate retele de socializare pe care ai profil (hi5, facebook, netlog, tagged, neogen, twitter, etc.)
5. Scrie un anunt pe site-uri de job-uri (ejobs, myjob, bestjob, etc.)
6. Inscrie-te in grupuri de discutii pe Yahoo, Google si pune linkul tau la profil
7. Trimite pe email sau pe Yahoo Messenger, Skipe, etc un anunt mic de forma:

Atentie intreprinzatori! Beneficiati de sansa oferita de stat!
Incepand cu anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie(prin legea 260/2008).
Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA!
Intr-o perioada scurta de timp, peste 8 milioane de locuinte trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp, agentii pot castiga sume enorme de bani! 
Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra.
Beneficiezi de toate informatiile necesare + reducere la asigurarea locuintei tale + PLATFORMA
ONLINE PENTRU CONSTRUIREA UNEI ECHIPE DE COLABORATORI SI CLIENTI.
Inregistreaza-te acum la http://www.trckrs.com/6838/

8. Fa un blog gratuit pe wordpress sau blogspot si scre ceva despre Reforma asigurarilor imobiliare. Nu stii ce trebuie sa scrii? TOP Training System iti asigura toate materialele necesare.Poti sa vezi un exemplu aici: informatii despre asigurarea obligatorie. Daca esti prea comod pentru un blog poti sa scrii numai un articol si sa il urci pe unul din directoarele de articole romanesti asa cum am facut eu aici: articol asigurarea obligatorie.

9. Fa putina reclama la blogul tau si inscrie-l in directoarele romanesti sau in singurul schimb de trafic numai pentru romani.

10. Fa un baner gratuit AICI si inscrie banerul tau in retelele de schimb. Ai aici o varianta:




 Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare