Vreau trafic, mai mult trafic

Prin cautarile mele online am dat peste doua metode oarecum similare care iti vor aduce mult trafic daca stii sa le exploatezi. Bineinteles ca nu te vor costa nici un ban si nu iti vor rapi mai mult de 10 minute ca sa le setezi.
 
Metoda nr. 1 sau Cele sase linkuri
 

Fwebtraffic - scriptul functioneaza pe principiul vezi sase reclame, te inscrii si recomanzi la 10 prieteni. Acum stiu ca acolo se promite un milion de vizitatori pentru tine dar noi suntem realisti si stim ca nu o sa producem mai mult de cateva mii de vizite cu siteul asta asa ca il luam ca atare ca e gratis.

Deci ca sa te inscrii trebuie sa vezi sase reclame si sa obtii sase coduri pe care o sa le treci in casute ca in imaginea de mai sus. La website url treci blogul pe care vrei sa il promovezi si apesi Submit. Dupa inscriere si confirmare email intrii la Members Login si la butonul Marketing Tools gasesti cateva banere, texte si emailuri cu care poti sa promovezi linkul tau. Linkul personal trebuie sa arate asa: http://www.fwebtraffic.com/?rid=1254482 unde difera numarul din coada pentru ca aici este trecut id-ul meu. Scriptul permite sa primesti vizitatori pana la nivelul sase de afiliati asa ca spor la promovat. Daca vrei sa schimbi siteul la care vrei mai mult trafic o poti face de la butonul Edit Your Advert.

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

Metoda nr.2 sau Cele zece linkuri


Astia sunt putin mai laudarosi ca primii si promit nu mai putin de 250 de milioane de vizitatori pentru siteul tau. Cu toate astea  Free Traffic Jazzz este o idee la fel de ingenioasa ca prima care nu te va costa mai mult de 10 minute din timpul tau pretios dar iti va aduce mii sau chiar sute de mii de vizite reale. 

La inscriere iti sunt prezentate zece siteuri web pe care trebuie sa le vezi timp de un minut fiecare. Este cam mare timpul dar este valabil pentru toata lumea asa ca si pagina ta va fi vazuta tot timp de un minut. Deci este indicat sa faci reclama la o pagina web nu la un splash page unde vizitatorului nu ii ia mai mult de 10 secunde ca sa realizeze despre ce e vorba.

Dupa ce ai vazut zece reclame vei primi un link unic, o pagina html adevarata care va fi indexata in 1000 de directoare si motoare de cautare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci putina reclama la linkul tau sa castigi vreo zece afiliati si sa speri ca si ei vor face ca tine.


P.S.:
  • Daca vrei sa iti promovezi linkul nu trebuie sa ocolesti www.gemenii.com 
  • Trafic gratuit pentru toata lumea si, in curand, cateva surprize numai pentru membrii comunitatii

 Nu uitati de cea mai noua si mai profitabila afacere online!!!

Prosperity Marketing System




Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru prima intrebare, Cristi raspunsul simplu este NU. Este impotriva politicii Google Adsense. Vezi aici un fragment preluat de pe Google: Inside Adsense

    "As many of you already know, our program policies strictly prohibit any means of artificially generating ad impressions or clicks, including third-party services such as paid-to-click, paid-to-surf, auto-surf, and click-exchange programs. These programs offer incentives for users to view web pages or click on ads, resulting in activity that is harmful to our advertisers."

    In schimb poti sa faci o pagina splash cu 2-3 cuvinte despre blogul tau si asa sa suplimentezi traficul pe site. Pentru gemenii.com la a doua intrebare trebuie sa stii ca cele 100 de vizite le primesti numai la inscriere. Pentru mai multe vizite (2000 - fara sa faci surf) iti trebuie un abonament VIP care costa 9,9$.

    RăspundețiȘtergere

Postari populare