Bani online cu GPTreasure

Azi vreau sa aduc in atentia cititorilor un site: gptreasure.com care te plateste saptamanal, indiferent de cati bani ai facut la ei. Sunt week-enduri in care am primit chiar si numai 0,1$ in contul de la paypal. Inscrierea este gratuita si, pentru a castiga bani online la ei ai la dispozitie cateva metode care iti pot aduce cam 10$ in fiecare saptamana. Nu sunt multi bani online, dar pentru cele cateva minute petrecute pe site eu zic ca nu sunt de neglijat.

Castiga 0,1$ pentru fiecare referal

Gptreasure.com ofera membrilor standard 0,1$ pentru fiecare prieten pe care il convingi sa se inscrie pe site. Nu exista limita pentru membrii adusi in retea asa ca e suficient sa introduci linkul tau de afiliat pe un trafic exchange si sa vezi cum se umple casuta email cu megaje de genul: You've got money! Dar banii aia pe care i-am promis (10$ saptamanal) nu o sa vina de la referali. Ai aici un videoclip pe care poti sa il pui pe un splash page care sa converteasca cat mai multi vizitatori in afiliati:



Castiga 10$ saptamanal completand oferte

Gptreasure.com iti ofera posibilitatea, odata inregistrat, sa completezi oferte de la siteurile partenere si sa castigi bani pentru asta. Majoritatea ofertelor sunt FREE TRIAL asa ca nu ai nimic de pierdut. Sarcinile sunt simple si intuitive dar trebuie sa stii putin engleza ca sa te descurci si sa primesti banii pentru oferta completata. Un exemplu de oferta arata cam asa:
1. Da click pe bannerul de mai jos
2. Inregistreazate cu username si parola
3. Alege free trial si apasa continuare
4. Confirma adresa de email ....

Cam asta ar fi ideea. Siteul este tradus in 14 limbi internationale dar, din pacate, romana lipseste dintre ele. Exista oferte pentru castigat bani online pentru fiecare tara in parte. Romanii care se inscriu pe site pot beneficia de ofertele care exista la sectiunea Offers for International members. Pentru o suplimentare de oferte, si obligatoriu pentru atingerea obiectivului nostru (10$ in fiecare saptamana), trebuie sa trimiteti un email administratorului si sa cereti (in engleza) sa aveti acces la ofertele pentru membrii Gold. Promovarea la membru Gold nu te costa nimic, doar un email trimis administratorului. Cam atat despre Gptreasure. A! Inca un pont. Stati cu ochii zilnic pe tabul News. In fiecare saptamana apar concursuri cu premii in bani (maxim 10$ - primul loc) care sunt usor de castigat. Trebuie doar sa fii pe faza. 

Acum daca te-ai lamurit nu ezita si inscrie-te acum pentru a castiga bani online:



Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare