Bani online cu Seolinkvine

Astazi am descoperit o metoda grozava prin care poti sa castigi cativa bani online, continut gratuit pentru blogul tau (in limba engleza) si, cel mai important, o multime de backlinkuri pentru siteul pe care doresti sa il urci in TOP 10 Google.

Castiga 1$ pentru fiecare website inscris si 1$ pentru fiecare website inscris de referalii tai. 

La seolinkvine.com exista o promotie care iti ofera 1$ pentru fiecare blog pe care il inscrii in sistem. Blogul tau trebuie sa fie in limba engleza, sa fie pe platforma wordpress si sa aiba activata optiunea XML-RPC. Acesta se poate activa de la Dashboard / settings / writing / Remote Publishing:  Enable the WordPress, Movable Type, MetaWeblog and Blogger XML-RPC publishing protocols. Serviciul este ideal pentru autoblogurile de nisa dar se poate folosi cu succes si pentru blogul personal. Procesul este simplu: trebuie sa alegi categoria din care vrei sa primesti articole pe blog si cate articole vrei sa postezi zilnic. Mai poti sa alegi daca vrei sa fie publicate automat (nu recomand) sau daca vrei sa verifici fiecare articol inainte de a fi postat pe blogul tau si sa refuzi automat articolele care nu sunt cel putin 30% ... unice.

Ok! Public pe blogul meu articole de la alti blogeri, dar unde este castigul meu?

Pai ... primesti 1$ pentru fiecare blog pe care il inscrii si credite pentru articolele pe care ai sa le postezi tu pe blogurile din sistem. Creditele astea sunt folosite pentru a castiga backlinkuri pe bloguri din aceeasi nisa iar acest lucru conteaza enorm in ochii lu` Google. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemul acorda cateva minute pentru filmuletul de mai jos:



Acum daca te-ai lamurit nu ezita si inscrie-te acum pentru promotia (1$ pentru blogul tau), promotie care nu o sa dureze la nesfarsit.


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare