Castiga bani pe net cu CPL


"CPL - Cost per Lead associated with the Pay per Lead"

Termenul de "Cost per Lead" este folosit, de regula, in publicitatea online. Inseamna ca un editor (publisher) va fi recompensat cu o retribuite de fiecare data cand acesta inscrie pe cineva intr-un sistem.






 
 Castiga 8$ pentru fiecare referal !!!

Nu-i asa ca suna promitator? Recent am primit un email de la un prieten, Cristi Marin care ma invita sa ma inscriu la ... o televiziune online din India. In email era si un link care mi-a dezvaluit o pagina de unde pot descarca cateva bonusuri valoroase daca ma inscriam de pe linkul lui de afiliat. In clipa in care studiam oferta lui m-a pocnit o revelatie. Sa presupunem ca esti mereu in cautarea unor metode de facut bani online si ca esti deschis la orice incercare ce iti poate rotunji contul de la Paypal. Ai gasit ceva care te atrage si il salvezi repede in bara de bookmarking ca sa te uiti mai incolo. Dupa nici 2 minute sigur ai uitat de marea oportunitate pana cand intamplator dai de o pagina care iti promite bonusuri valoroase NUMAI daca de inscrii la un link de afiliat. Realizezi repede ca linkul lui este aceeasi oferta cu oportunitatea salvata cu ceva timp in urma si nu mai stai pe ganduri: te inscrii si descarci fericit bonusurile promise. ASTA, prietene cititor al blogului meu, este cea mai buna metoda de a vinde ceva. Impacheteaza cateva cadouri intr-o pagina web simpatica si iti garantez ca vei primi mult mai multi afiliati, cumparatori sau ce vrei tu decat concurenta.

Revenind la cei 8$ per leads, siteul care iti da banii acestia este IndianTV. Cauti unde scrie "YES! I want to be an affiliate" te inscrii la ei si, pentru o perioada limitata de timp in care nu vei plati nici un ban, ai posibilitatea sa vezi cateva zeci de canale TV indiene (neinteresant daca nu esti fan) si sa iti faci reclama la linkul de afiliat pentru a castiga banii acestia.

Stiu! Concurenta este acerba, oferta deloc atragatoare deci cum poti sa faci bani online cu ... canale TV indiene? Pai faci exact ce a facut si prietenul meu care m-a convins, cu un simplu email, sa ma inscriu pe acest site. Faci o pagina web unde oferi bonusuri atragatoare pentru cei care se inscriu cu linkul tau de afiliat. Vezi pagina cu bonusuri care m-a convins pe mine sa ii fac cadou 8$. Analizeaza si fa la fel. Asta este o metoda buna prin care se fac bani pe net.

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare