Castiga bani pe net cu MLM









MLM este acronimul de la Multi Level Marketing sau "Network Marketing". NU s-a inventat de curand si NU reprezinta o schema de imbogatire rapida precum celebrul "Caritas". Este doar o strategie de marketing care este folosita de unele companii pentru a ajunge mai repede la potentialii clienti. Ideea de baza din spatele oricarei companii MLM este utilizarea reprezentantilor independenti pentru promovarea produselor. Orice achizitie efectuata de un client aduce cu sine plata unui comision. Si asta pe mai multe nivele.


De cand imi castig existenta online am cautat avid proiecte mioritice care ma pot ajuta in drumul meu catre independenta financiara. In urma cu vreo luna de zile am descoperit un site beamanager.biz care ofera un sistem original de compensat afiliatii. L-am studiat si m-am hotarat sa il promovez ca fiind una din cele 1001 metode de facut bani online.

Ideea siteului este simpla. Pentru 9$ lunar primesti acces la cateva produse cu drepturi de revindere incluse si un link de afiliat. Atat! Pentru unii poate parea extrem de putin dar lasa-ma sa iti spun cat de valoros este acel link de afiliat. Primul prieten pe care il recomanzi sa se inscrie pe linkul tau de afiliat iti aduce ... (aici mergeau niste tobe) ... 9$. EXACT! 100% castigul tau si nici un banut pentru casa. Minunea merge mai departe la al doilea prieten pe care il recomanzi: 9$ pentru tine si nimic pentru casa. De la al treilea prieten recomandat se schimba lucrurile dar ce iti pasa tie: ti-ai primit banii inapoi si deja esti in castig cu 9$. Partea cea mai frumoasa am lasat-o pentru sfarsit. Banii de la afiliati iti intra direct in contul de Paypal pe care l-ai setat la inregistrare si nu mai trebuie sa depinzi de capriciile unui script sau a unui administrator. Esti platit direct.


O afacere care iti ia numai 15 minute sa o setezi si ... timp nelimitat pentru promovare. Iata ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de acest unic sistem MLM:


  PAS 1 : Urmareste filmul de prezentare a afacerii ! (vezi videoclipul de mai jos)

  PAS 2 : Fa-ti un cont de PayPal - Premier sau Business - si fa rost de 9$ !

  PAS 3 : Iti faci cont de BeaM AICI (foloseste adresa de email pe care o ai si la PayPal) !

  PAS 4 : Te loghezi in contul tau BeaM si cauti linkul de afiliat

  PAS 5 : Promovezi linkul tau de afiliat - vezi cateva sfaturi de promovare scrise aici:   


                                                          http://trafic.toateblogurile.ro

  BONUS : Castigi conform Planului De Comisioane BeaM 


 .... 9$ lunar de la prima referinta,
alti 9$ lunar de la a 2-a referinta
alti 9$ lunar de la a 4-a referinta
alti 9$ lunar de la a 6-a referinta
alti 9$ lunar de la a 8-a referinta
alti 9$ lunar de la a 10-a referinta

etc.
(In plus ai 9$ pentru fiecare pozitie platitoare de sub tine (inscrisa de tine, de afiliatii tai sau chiar de cei de deasupra ta)




 

Produsele cu drept de revindere la care ai acces, dupa ce ai platit 9$, nu sunt deloc de neglijat. Poti oricand sa iti setezi o pagina squeeze in care sa iti oferi un serviciu sau un produs pentru o adresa de email. Adresa de mail ajunge la un autoresponder si uite asa intri si tu in lumea marketingului online. Daca ai grija de lista ta si periodic oferi bonusuri si sfaturi valoroase poti ajunge usor la castiguri in dolari unde zerourile incep de la cifra patru in sus. 

Bineinteles ca acest lucru nu se intampla peste noapte dar daca iti faceai probleme ca nu stii de unde sa incepi acum nu mai ai nici o scuza. NU stii ce inseamna un autoresponder si cum sa il folosesti? Asta inseamna ca nu esti un membru al comunitatii romanilor care fac bani pe net. Daca vrei sa stii cum sa scurtezi drumul tau catre independenta financiara trebuie sa vezi ce am pregatit pentru tine aici: www.adisaan.info

P.S.

Lista cu programele cu drepturi de revindere incluse si cursurile video la care au acces membrii BEAM:


adisaan/recomanda/BEAM
Programe:

Autoresponder Unlimited (Software)
Traffic Boost (Software)
Keyword Niche Power (Software)
Profitable Keywords (Software)
Google Site Map Maker (Software)
Article Site Builder (Software)
Article Submitter (Software)
Auction-O-Matic (Software)
Instant Cover Creator (Software)
Instant Video Creator (Software)
Membership Site Manager (Software)
SalesLetter Automator (Software)
Reply Email Automator (Software)





Tutoriale Video:
10 Google Steps (Video Tutorial)
5 Traffic (Video Tutorial)
7 Fast Ways (Video Tutorial)
 System Tradebit (Video Tutorial + Pachet Programe)




Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare