Castiga bani pe net cu twitter

Primii mei bani pe net castigati cu Twitter!

Sunt curios cati dintre cititorii blogului meu fac bani cu ajutorul lui Twitter.Sunt sigur ca sunt foarte putini. Bineinteles majoritatea au un cont pe twitter dar cati au cate un cont pentru fiecare afacere online pe care o administreaza? Sau cati au reusit sa treaca de pragul de 2000 de followers? Raspunsul este mereu acelasi: sunt foarte putini romani care folosesc aceasta unealta de marketing pentru a imbunatati castigurile online.


Cam in aceeasi situatie ma aflam in urma cu numai o luna de zile. Contul meu pentru care am muncit sa aduc peste zece mii de "prieteni" nu imi folosea la nimic. Sigur, aducea ceva trafic pe autoblogurile pe care am integrat un plugin care posteaza automat pentru fiecare articol dar destul de nesemnificativ.



Trebuie sa recunosc! Sunt adeptul softurilor care imi usureaza munca online. Bineinteles ca pretul acestor minunatii creste odata cu valoarea lor dar pentru asta exista perioadele de trial. Nu ai nici cea mai vaga idee ce poate sa faca pentru tine un soft pentru care platesti intre 1 si 5 doari timp de doua saptamani de zile. Trebuie sa ai un card pe care nu iti tii economiile de o viata, un cont de Paypal verificat cu cardul respectiv si esti gata sa incerci tot ce au ei de oferit. Folosesc aceasta metoda, cu un card separat pentru ofertele de trial, pentru ca am patit-o odata cu o plata de peste 150 dolari si nu a fost deloc o experienta placuta. Mai ales ca softul respectiv nu merita acesti bani. Din punctul meu de vedere daca un soft oferit pe o perioada de trial iti ofera posibilitatea sa iti aduca un castig mai mare decat costul lui atunci este de la sine inteles ca isi merita toti banii.

Sunt si multe porcarii acolo pentru care am irosit intre 1 si 5 dolari dar pana nu incerci nu gasesti asa o perla precum cea pe care vreau sa o prezint aici. Indiferent daca vrei sa aduci trafic pe un site cu Adsense sau sa vinzi un produs la care esti afiliat aceasta unealta este ideala pentru tine. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Ai alaturi un screenshot de la un link de afiliat pentru care primesc 75$ direct in contul de Paypal pentru fiecare vanzare facuta. Vizitele interesate de subiect (pentru ca nimeni nu te obliga sa dai click pe un link de pe Twitter) au crescut de la cateva la 500. Acum depinde de produsul pe care vrei sa il promovezi. Dar sa fim seriosi! Daca peste 500 de vizite targetate pe zi nu iti aduce macar cateva vanzari pe saptamana inseamna ca ti-ai ales prost produsul pe care vrei sa il promovezi. Eu am ales pentru aceasta campanie: Cel mai bun program pentru SEO automat

Hai sa iti explic, pe scurt, ce poate sa faca 5$ (atat costa softul pentru doua saptamani de trial in care ai acces la toate facilitatile) pentru tine.
  • Iti faci 10 conturi de twitter si el ti le aduce automat pe toate la peste 2000 de followers.
  • Fiecare cont de twitter proaspat facut il poti optimiza pentru o anumita nisa. De exemplu eu am un site pe nisa video-wedding si in contul facut special pentru acest site vreau sa ma urmareasca NUMAI persoane interesate de acest subiect. Pentru asta folosesti http://search.twitter.com/ si cauti conturi de nisa cu multi prieteni. Softul o sa urmareasca automat acesti prieteni.
  • Ca sa primesti banii direct in contul de Paypal pentru fiecare vanzare facuta iti trebuie un cont aici: Rapbank
  • Daca nu te pricepi la engleza softul iti da ofera lunar zeci de tweets pentru produse din RapBank
  • Ca sa nu ii innebunesti pe followers cu mesaje ... cumpara asta .. cumpara acum ... acesti soft iti ofera zeci de tweets in care NU vinzi nimic dar trimite mesaje haioase sau citate celebre care incanta si primesc retweets (ajuta la cresterea contului)
  • Daca ai o experienta neplacuta cu vanzarea unor produse prin afiliere poti sa faci bani si daca nu vinzi nimic ci doar recomanzi un produs unde trebuie doar sa te inscrii (CPL - Cost Per Leads). Poti sa faci asta cu CBLeads Bineinteles ca ai sa primesti automat tweets pentru aceasta oferta
  • Softul trimite automat sute de tweets la alegerea ta pe toate conturile la intervale de timp alese de tine. Tot ce trebuie sa faci tu este sa tii programul deschis.
Daca te-am convins ca merita sa arunci o privire urmeaza linkul de mai jos:





Daca ai intrebari la subiect nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

2 comentarii:

Postari populare