Banii pe net sunt in Lista

Tutorial pentru cea mai simpla si mai eficienta metoda de a castiga bani pe net: Fa-ti o Lista !!!

Daca vrei sa faci bani pe net sunt sigur ca prin cercetarile tale online asupra subiectului ai gasit si expresia "Banii sunt in lista!". In randurile urmatoare ai sa gasesti un tutorial pas cu pas despre aceasta metoda de a castiga bani pe net. Din experienta mea stiu ca aceasta este cea mai buna si mai prolifica metoda care iti va asigura un venit suplimentar pe termen mediu si lung. Daca vrei bani pe net ACUM ... poti sa cauti mai departe: acest tutorial nu este pentru tine.

Provocarile care te asteapta sunt doar 5 dar ai sa primesti tot ajutorul de care ai nevoie. Costul acestui proiect se ridica la fabuloasa suma de 1 dolar care acopera domeniu si hosting de calitate. Iata pasii pe care trebuie sa ii faci:

1. Inchirieaza un domeniu si un hosting
2. Creaza un squeeze page care converteste
3. Foloseste un ftp ca sa urci online noul tau site
4. Inscrie-te si seteaza un autoresponder
5. Trafic pentru cat mai multi vizitatori interesati

Inainte sa ne apucam de treaba vreau sa lamuresc cateva aspecte legate de banii care se pot castiga online cu aceasta metoda. Ca sa castigi bani pe net iti trebuie un cont de paypal verificat cu un card atasat. Numai asa ai sa te poti bucura de banii pe care o sa-i faci pe net. Recomand ING cu HomeBank si un card VISA Electron. Daca nu stii cum sa iti faci un cont de paypal ai sa gasesti in paginile acestui blog un tutorial. Metoda pe care o detaliez aici reprezinta crearea unei comunitati in jurul unei nise (la alegerea ta) si cel mai important aspect pe care vreau sa il remarc este legatura ta cu aceasta comunitate. Scopul tau este sa iti creezi o lista de persoane interesate de acelasi subiect cu care rezonezi tu cel mai bine. Nu trimite emailuri care nu ai legatura cu nisa pe care ai ales-o. Nu incerca sa vinzi ceva in primele cinci emailuri pe care abonatii tai ar trebui sa le primeasca automat (se pot seta usor emailurile follow-up din autoresponder). Nu uita ca abonatii tai au posibilitatea sa nu mai primeasca emailuri de la tine doar apasand pe un link care se afla obligatoriu la sfarsitul fiecarui email trimis. Incearca sa oferi bonusuri si articole de calitate pe care le-ai intalnit in cautarile tale online. Cand vrei sa le vinzi ceva (cu linkul tau de afiliat sau produsul propriu) foloseste titluri de genul: "Am gasit ceva online care sunt sigur ca te-ar interesa si pe tine" ...

1. Domeniu si Hosting

Nu se poate fara! Cel putin nu cu metoda asta de facut bani pe net. Eu am ales Godaddy si HostGator pentru ca sunt cei mai buni si ofera incepatorilor cele mai mari discounturi.

Pentru Godaddy iti alegi un domeniu reprezentativ pentru nisa ta sau numele tau (in cazul in care doresti sa te branduiesti ca expert pe aceasta nisa). Desi multi fug de domeniile .info acestea sunt ideale pentru un start cu cat mai putine investitii. Costul este de numai un dolar in primul an. Poti sa te inregistrezi aici daca nu ai cont:  http://x.co/LeJ4  Foloseste cuponul GETLUCKY pentru discount iar daca acesta nu mai este valabil cauta pe www.domainpromocodes.com cuponul care se potriveste cel mai bine comenzii tale.

Am ales Hostgator pentru fiabilitate si pentru spatiu nelimitat. Este ideal ca sa-ti gazduiasca online diferitele bonusuri pe care ai sa le oferi abonatilor. Poti sa te inregistrezi aici : adisaan.info/recomanda/hostgator Foloseste cuponul adisaan2011 pentru a beneficia de oferta cu numai un cent in prima luna. Pentru luna a doua abonamentul este de 9,95 dolari dar daca nu ai facut pana atunci nici macar banii acestia cu ajutorul listei tale atunci mai bine te apuci de altceva.

2. Creeaza un squeeze page care converteste bine

Poate cel mai intimidant pas din acest proiect. Din fericire am pentru tine o solutie simpla si eleganta. Iti pot oferi gratuit exact template-ul pe care il folosesc si eu ca sa aduc membrii noi in Comunitatea Romanilor care fac Bani pe Net. Il poti vedea online aici: adisaan.info/squeeze1 si te poti inscrie daca vrei sa primesti bonusuri si emailuri de la mine. Nu trebuie sa ai cunostinte despre html ca sa ai si tu un squeeze page asemanator. Template-ul este facut in asa fel incat tu trebuie doar sa modifici niste fisere txt din folderul cc. Acest template il poti descarca gratuit de pe blogul personal la pagina asta: www.adisaan.com/bonus

3. Despre FTP si spatiul tau de la hosting

Ca sa ai acces la spatiul pe care l-ai inchiriat de la hosting iti trebuie un client FTP. Eu folosesc Firefox si extensia FireFTP si nu m-au dezamagit niciodata. Setarile (link, username si password) pentru clientul tau FTP le gasesti in panoul de control de la hosting. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti o legatura si sa urci online continutul folderului upload de la template-ul pe care l-ai personalizat.

4. Autoresponderul

Este inima acestui sistem pentru facut bani pe net asa ca acorda-i timp suficient pentru a intelege cum functioneaza. Din fericire nu te costa nimic si autoresponderul la care m-am oprit este mai eficient decat multe altele pentru care trebuie sa platesti bani seriosi in fiecare luna. Il gasesti la www.listwire.com

Un autoresponder bine configurat are setate emailuri de follow-up (o serie de emailuri pe care abonatul le primeste periodic si automat din clipa in care s-a inscris), o pagina de multumesc la care am sa revin in sectiunea destinata traficului si traking pentru a analiza comportamentul abonatilor tai: cine a deschis emaiulul trimis de tine, cine a citit si a dat clik pe linkul furnizat si asa mai departe.

5. Trafic

De departe cea mai importanta etapa a acestei metode de facut bani pe net. Fara trafic pagina ta online nu valoreaza nimic. Exista mii de metode de adus trafic catre pagina ta online dar aici nu vreau sa iti prezint decat 2 din ele. Sunt puternice, gratuite, la indemana oricui si cu rezultate surprinzatoare.

Prima metoda acopera traficul provenit din retelele de socializare (Facebook si Twitter) si blogosfera dar necesita putina indemanare din partea ta. Este vorba de pagina de multumesc despre care am vorbit putin mai sus. Pagina se seteaza in autoresponder ca fiind pagina pe care aterizeaza abonatul tau dupa ce a confirmat adresa de email cu care s-a inscris. Ideea este ca in aceasta pagina sa oferi un bonus valoros noului abonat daca acesta te ajuta si imparte cu prietenii sai de pe Facebook si Twitter pagina ta squeeze. Acest lucru se poate face automat cu ajutorul aplicatiei Trafic Share pe care o poti folosi gratuit (o perioada limitata de timp) inscriindu-te aici: www.trafic-share.com Aplicatia este in limba romana si vine cu o multime de tutoriale video care iti arata cum sa o folosesti la potentialul maxim.

Daca nu stii ce bonusuri ai putea sa oferi abonatilor tai poti oricand sa cauti pe google produse cu PLR si MRR sau poti sa te inscrii gratuit la acest site www.turnkeybusinesspackages.info si sa descarci de acolo cateva din produsele digitale care vin cu drepturi de revindere.

A doua metoda pe care o recomand se numeste schimb de trafic. Daa, da, stiu. Nu e nimic nou aici, poate doar felul in care poti sa profiti de aceasta metoda. Principiul este simplu: eu iti arat pagina mea tu imi arati pagina ta. Problema cu acest tip de trafic este timpul petrecut de vizitator pe siteul tau care este de regula sub 10 secunde. Exact! Ai doar cateva secunde sa convingi un vizitator sa devina abonat asa ca mare atentie la headline. Tot din pricina timpului scurt in aceasta metoda de trafic nu isi au locul pagini de vanzare, bloguri sau mai stiu eu ce alte minunatii online. Daca vrei sa profiti la maxim de acest trafic gratuit trebuie sa oferi ceva valoros pentru o adresa de email. Este trocul care are rata de succes cea mai mare prin schimbul de trafic. Nu uita ca cei care fac surfing aici sunt in acest loc exact din acelasi motiv ca si tine ... sa se uite cineva la pagina lor. Ei nu pierd ore in fata calculatorului ca sa vada oferta ta dar daca "le sare ceva in ochi" ar fi nechibzuiti sa nu verifice oportunitatea pe care le-o oferi.

Pentru a face puncte ca un profesionist este musai sa folosesti softul pus la dispozitie gratuit de TEbrowser.
Este un soft care face jumatate de munca in locul tau atunci cand vrei sa navighezi pe 5 siteuri de schimb de trafic in acelasi timp. Vezi tutorialele video de pe pagina si seteaza corespunzator nevoilor tale acest soft. Daca ai mai folosit schimbul de trafic pana acum ai sa fii uimit de rezultate, daca nu, va trebui sa ma crezi pe cuvant. Softul vine cu o lista impresionanta de siteuri TE (traffic exchange) de unde iti poti alege pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nisa ta. Eu am ales:

1. easyhits4u.com pentru cei 400 000 de membrii si pentru ca imi pot seta ca pagina mea sa fie vazuta numai de romani.
2. trafficg.com tot pentru romanii care folosesc acest site
3. sweeva.com pentru feedback. Are o caracteristica unica care permite utilizatorilor sa lase comentarii despre squeeze-ul tau.
4. hitsboosterpro.com pentru rata de schimb de 1:1 si bonusurile cu care ne incanta Louise Venison - detinatoarea acestui site.
5. startxchange.com pentru comunitatea din jurul acestui schimb de trafic si pentru ca administratorul este singura persoana pe care o stiu care castiga o avere exclusiv prin aceasta metoda

Pentru a vedea ceva rezultate timpul de lucru petrecut pe schimbul de trafic ar trebui sa fie undeva intre 2 si 3 ore in fiecare zi. NU UITA ca odata sistemul pus la punct TU nu mai trebuie sa fii preocupat decat de trafic iar metodele pe care le-am expus aici sunt doar o picatura dintr-un ocean de metode de trafic gratuit sau platit.

Cam atat! Daca sunt intrebari nu ezita sa scrii un comentariu mai jos iar daca ai gasit util acest tutorial apasa pe LIKE, sunt sigur ca prietenii o sa-ti multumeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare