Deschide o afacere online oferind servicii SEO

Deschide o afacere online oferind servicii SEO

Mult stimate cititor ocazional, prieten, partener online, client al sistemului "Speed Money Blueprint" sau urmaritor inflacarat al ideilor pe care le mai postez din cand in cand online. Astazi ai ocazia sa descoperi gratuit, fara nici o obligatie (nici macar un share pe facebook), metoda care imi permite de mai bine de doi ani de zile sa muncesc in pijamale si sa ma trezesc numai atunci cand consider ca mi-am facut somnul.

As putea sa scriu un roman intreg despre beneficiile si riscurile meseriei de freelancer dar pentru acum este suficient sa scriu ca este singurul job care imi permite sa urmaresc un sezon intreg din serialul Fringe fara ca portofelul meu sa sufere. Pe la inceputurile mele online am incercat toate promisiunile de a face bani pe net cu rezultate care au oscilat intre castigarea a catorva centi pana la cateva sute de dolari dar nu am avut niciodata un venit constant.

Acest lucru s-a schimbat cand am inceput sa tratez ceea ce faceam online ca pe o afacere online si nu ca pe un hobby. Banuiesc ca stii deja ca un continut care nu beneficiaza de promovare online nu exista. Daca nu aplici tehnici de optimizare seo si promovare site ai pierdut timpul degeaba scriind online. PUNCT. Bineinteles ca, daca nu te pricepi, trebuie sa apelezi la specialisti si, ai sa vezi singurel, ca aceste servicii nu sunt deloc ieftine. Sau poti sa faci ce am facut si eu. Iti dezvolti aceasta indemanare si treci de cealalta parte a baricadei. Daca ai rabdare si citesti pana la capat ai sa vezi ce simplu poate sa fie.

Scopul tau declarat este sa iti faci o afacere online asa ca ia o bucata de hartie si trece la loc de frunte care sunt clientii tai tinta. Defapt, am sa scriu pe puncte ca sa fie mai usor de urmarit:
  1. Segmentele de consumatori sau clintii tinta
  2. Problema sau nevoia pe care o rezolvi - care sunt cele mai importante 3 probleme pe care le rezolva afacerea mea online
  3. Solutia - Cele mai importante functionalitati ale serviciilor mele prin care rezolv probleme de mai sus
  4. Canale - Modul prin care ajungi la clienti
  5. Propunerea unica - Noteaza mesajul unic care te diferentiaza de altii care ofera aceleasi servicii (o reducere, un bonus ... )
  6. Structura costurilor - Trebuie musai sa stii dinainte cam cat te-ar costa aceasta afacere online
  7. Surse de venit - Scrie de unde iti vin banii si nu te limita numai la banii incasati pe serviciile oferite (programe recomandate, venit pasiv din intretinerea siteurilor ... )
  8. Stabileste o unitate de masura speficica afacerii tale - In linii mari trebuie sa constientizezi ce anume o sa masori ca sa stii daca esti pe drumul cel bun si afacerea functioneaza
  9. Avantajul net - Aici trebuie sa vii cu ceva care nu poate fi usor copiat sau cumparat din alta parte
Citeste restul materialului pe blogul meu aici:  adisaan.com

Postari populare