Banci virtuale

Lectia 4

sau o alta metoda de ati inmulti veniturile castigate online

Daca vrei sa umblii cu bani pe internet, dar nu numai pentru asta, trebuie sa apelezi la serviciile gratuite ale unei banci virtuale. O banca virtuala ofera persoanelor fizice si firmelor posibilitatea de a trimite si primi plati online fara a fi expuse informatii personale sau financiare.

Cele mai importante banci virtuale sunt Paypal, Alertpay, si Moneybookers. Daca nu aveti experienta in domeniu iti recomand Moneybookers pentru ca au site in limba romana si este usor de inteles cu ce se mananca. Alegi inregistrare gratuita si gata. Trebuie doar sa iti acorzi putin timp ca sa citesti ce scrie pe acolo. Daca vrei sa te inregistrezi la Moneybookers poti sa apesi pe banerul urmator:

 

Partea frumoasa a povestii cu bancile virtuale este ca toate ofera programe de referinte. De exemplu, daca va inscrieti prin banerul pe care tocmai l-am postat mai sus eu pot castiga bani. Citez oficialii bancii: 

``Veti primi 30% din veniturile noastre încasate din toate taxele platite de fiecare client recomandat, dar nu mai mult de 100 Euro în primul an dupa înregistrarea sa. Taxele de depunere si retragere sunt excluse. Platile din programul de referinta sunt limitate la primul an de la înregistrarea celui recomandat.`` 

Oricine are un cont la Moneybookers poate participa la programul de referinte. Trebuie doar sa obtii numarul de referinta si sa il recomanzi la prieteni pentru a câstiga bani.

Nu este obligatoriu dar este necesar sa fii inscris la 2-3 banci virtuale 
pentru ca fiecare site are preferintele lui la capitolul plati.  

Pentru Paypal povestea este cam aceeasi. Aici primesti pentru fiecare recomandare 0,5% din fiecare tranzactie, dar nu mai mult de 1000 $ in primele 12 luni. Daca vrei sa te inscrii foloseste, te rog, banerul de mai jos:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Pentru mai multe detalii legate de PayPal am gasit un site foarte bine documentat, in limba romana, pe care poti sa il citesti AICI 

Politica bancii virtuale Alertpay vis-a-vis de programul de referinta este mult mai simpla. Practic pentru fiecare persoana recomandata primesti 10$. Atentie insa!! Pentru a fi eligibili la acest bonus cei care se inscriu trebuie sa aleaga un cont AlertPay Personal Pro sau Business, sa faca tranzactii (primit sau trimis) de cel putin 250$ si tu sa ai 10 recomandari. Daca vrei sa te inscrii ai mai jos o legatura directa:




Iar pentru mai multe detalii legate de AlertPay poti sa verifici si pagina ASTA.

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

3 comentarii:

  1. alertpay nu mi accepta carduri din romania ! ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
  2. cea mai simpla si mai eleganta varianta este sa te inscrii la un serviciu de home-banking de la orice banca agreezi tu. Te costa maxim 50 ron sau chiar nici un ban daca prinzi vreo oferta si nu o sa mai ai niciodata probleme cu retragerile sau depunerile in bancile virtuale. Eu am la ING si sunt tare multumit de serviciile pe care mi le ofera. Atentie! E bine sa folosesti un cont numai pentru tranzactiile online. E mai bine sa fii paranoic in ce priveste securitatea datelor tale decat sa iti para rau mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, vreau sa te anunt ca link-ul pentru mai multe detalii legate de PayPal nu mai este functionabil!
    Intrasem pe aici special sa gasesc o solutie pentru mail-ul meu 'Remember to claim your payment from '!
    Nu stiu ce trebuie sa ii mai fac...in 3 zile imi transfera banii inapoi in cont
    Poti sa ma lamuresti si pe mine? Ti-as fi recunoscatoare vesnic!
    Multumesc frumos si la cat mai multi bani si cititori!

    RăspundețiȘtergere

Postari populare