Schimb de trafic

Lectia 2 
 
Urmatorul lucru important pe care ar trebui sa il faci dupa ce ai apelat la serviciile unui downline builder este sa te inscrii la cateva siteuri de Traffic Exchanges (inseamna exact ce este: Schimb de Trafic). 

Aici functioneaza principiul: Eu ti-o arat pe a mea dar tu mi-o arati pe a ta? Cu alte cuvinte daca vrei sa ai cat mai multi vizitatori pentru pagina ta de web fara sa scoti nici o letcaie din buzunar trebuie doar sa te uiti si tu la pagina lor de web. Sunt siteuri care ofera o afisare proportionala de la 1:1, 2:1 ... 5:4.  

Prima cifra reprezinta numarul de siteuri pe care trebuie sa le vezi pentru ca siteul tau sa fie afisat o singura data. Pentru exemplul 5:4 ai vazut 5 siteuri si ai primit 4 vizitatori pe pagina ta. Cei care folosesc aceste siteuri sunt exact ca tine, utilizatori ai internetului care fac un banut in plus muncind acasa si sunt mereu in cautare de noi oportunitati, deci piata deschisa aici ofera posibilitati imense. Primul site de Traffic Exchanges pe care vreau sa il prezint este www.hit2hit.com.
 
Apasa aici ca sa te inscrii! 
  
Te inscrii, ai grija sa iti verifici adresa de email pe care ai mentionat-o ca sa confirmi, si te pregatesti de surf. Nu inainte, insa, de a seta cateva caracteristici. Ca sa intrii trebuie sa alegi pagina membrilor. Scrii userul si parola si primul lucru pe care il faci te duci la My Sites unde poti sa iti setezi pagina pe care vrei sa o vada lumea. 
Apesi Add a new site here si cu copy-paste ai rezolvat problema. Dureaza de obicei cateva ore pana cand o sa aprobe administratorul siteul tau. La Auto-Assigned scrii 100% si aici nu mai ai altceva de facut decat sa aduni puncte prin surf. O bila alba pentru acest site este cota bannerelor si a linkurilor afisate. Pentru fiecare credit primesti 25 de afisari (impressions).Ca sa setezi un banner iti trebuie 2 adrese de internet. Una pentru imagine si una pentru pagina pe care vrei sa se deschida cand bannerul primeste un click (de obicei adresa paginii tale). Cu cat bannerul este mai altfel cu atat are mai multe sanse sa faca curios pe cineva sa vada despre ce e vorba. 
Adrese pentru imaginea bannerului se gasesc, pentru fiecare site in parte pe care doresti sa il promovezi, la sectiunea (Promote). Exemplu de link pentru imagine banner:
Exemplu de link pentru adresa ta de afiliat:
 
Unele siteuri pun la dispozitie numai codul html pentru a pune bannerul pe pagina proprie. Poti sa iti extragi singur linkurile de care ai nevoie, cele care arata ca in exemplele de mai sus. 
 
Nu mai ramane decat sa apesi Start Surfing si la fiecare 6 secunde sa alegi imaginea (in cazul acesta un semn zodiacal) care se repeta pentru a valida vizualizarea. Daca apesi gresit nu primesti puncte. Nu uita sa fii atent dupa bonusuri (de obicei la fiecare 50 de pagini vazute). Daca vrei sa revii in pagina membrilor apasa, sub banner, pe My Account. 
 
________________________

 
Un alt site pe care doresc sa il recomand este www.easysurfexchange.com. Reputatia lui creste vertiginos in ochii utilizatorilor de Traffic Exchanges asa ca se afla printre primele siteuri recomandate de www.traffichoopla.com


Povestea este cam aceeasi. Te inscrii, navighezi pentru vreo 50 de pagini ca sa ti se activeze contul si iti inscrii siteul (My Websites), bannerul (My Banners) si linkul favorit (My Text AD`s). Ratia este de 2:1 pentru userii care se inscriu gratuit. Pentru asta trebuie doar sa apesi pe bannerul asta simpatic de mai jos.
 


Ceea ce il face deosebit si apreciat de surferi este posibilitatea de a alege (contra cost : puncte sau bani) ca pagina ta de net sa fie intotdeauna prima afisata atunci cand incepe cineva sesiunea de surf. Insa cea mai buna oferta o gasesti acolo unde scrie Promotional Tools. Aici administratorii siteului ofera o pagina splash pe care poti sa o personalizezi cu text si poza. Ba mai mult, pe aceeasi pagina splash iti poti pune si un banner unde poti face reclama la alt site ca sa impusti doi iepuri cu o singura lovitura. Acest avantaj il gasesti la Customizable Splash.

____________________________

Ultimul site pe care am sa il comentez aici este http://rainbow-traffic.com/ Acesta nu se afla printre favoritele lui traffichoopla dar mie imi place in mod deosebit pentru multitudinea de bonusuri cu care te imbie sa navighezi. Iar premiile in dolari sunt printre cele mai mari vazute la siteurile de Traffic Exchanges.
LUNI:
Primii 5 surferi (cei cu cele mai multe pagini vizionate) vor primi, in plus, cate 1$ si 100 de credite fiecare.(nu e chiar asa usor cum s-ar crede pentru ca sunt maniaci aici care fac si cate 3000 de reclame pe zi) La sfarsitul zilei vor fi alesi 5 castigatori care vor primi cate 1$
MARTI:
Daca vezi 1000 de reclame in 24 de ore primesti bonus 0,5$
MIERCURI:
Sunt alesi aleator 10 castigatori iar acestia primesc cate 0,3$ pentru fiecare 200 de siteuri vizionate.(Cei cu conturile upgradate primesc 0,7$ si respectiv 1,25$ pentru fiecare 200 de pagini)

JOI:
Este aceeasi poveste ca in ziua de MARTI
 
VINERI, SAMBATA SI DUMINICA:
Trei zile de supersurf. Este activat simbolul SURF4$$$ - primesti sume aleatorii de bani in timp de navighezi Timpul de vazut o reclama este redus la 7 secunde Daca completezi cuvantul bonus primesti 200 de credite fata de 100 Toate bonusurile aleatorii sunt dublate
Premiile nu se termina aici, cel care navigheaza zilnic cel mai mult castiga 100 de credite pe zi, 200 pe saptamana si 5$ plus 300 credite pe luna. Cel care aduce cei mai multi afiliati intr-o luna primeste 10$, locul 2 - 7,5$ si locul al treilea - 5$..... Pe langa premiile in bani, bannerele tale si linkurile text pe care le pui aici nu sunt consumatoare de credite. Sunt afisate prin rotatie atata timp cat ai credit. Unde scrie WIDGET gasesti ceva unic pentru blogul tau. E surpriza. Iar la Promotional Tools ai cateva bannere si pagini splash (si posibilitatea sa personalizezi cateva din ele) cu care poti sa atragi afiliati.


Ca sa te inscrii poti sa apesi pe bannerul de mai jos:

 

In afara de siteurile prezentate mai puteti incerca:
Si lista poate continua. O idee buna este sa profitati de bonusurile acordate pentru inscriere la fiecare site care va atrage. E simplu .. te inscrii, vezi care sunt cerintele ca sa primesti bonusul promis (de obicei trebuie sa vezi vreo 50 de siteuri ca sa devii activ) si iti inscrii reclama ta in circuit. Asa poti sa faci rost de cateva sute de vizitatori pentru siteul tau fara prea mare efort.


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare