Lista ta de afiliati

Lectia 1

Inainte de a incepe sa faci un ban pe net sau sa `iti construiesti propria afacere` cum le place unora sa spuna trebuie sa stii un singur lucru. Banii aia multi pe care ii promite toata lumea nu o sa-i faci niciodata rezumandu-te numai la dat un click pe o reclama. Asa, in cel mai fericit caz, ai sa reusesti sa primesti in jur de 30 dolari pe luna pentru 1000 de clicuri zilnic, iar banii gramada o sa se stranga in conturile de la administratorii siteurilor cu pricina.

Daca vrei sa poti castiga ceva de pe urma celor care platesc ca sa vizitezi reclame trebuie sa aduni cati mai multi afiliati. Un afiliat este o persoana care promoveaza produse si servicii ale unui furnizor in schimbul unui comision. E simplu! Tu singur poti catiga zilnic maxim 0.1$ la un site PTC (Pay to Click - plateste pentru click). Daca ai 10 afiliati activi aduni la castigul tau si un comision din banii castiati de ei. Din acest motiv CEL MAI IMPORTANT lucru pe care poti sa il faci cand te apuci de facut bani pe net este sa iti construiesti propriul DOWNLINE. Downline-ul tau este o lista formata din persoanele pe care tu sau afiliatii de sub tine le-ai recomandat unui site.

Eu recomand cel productiv downline builder Traffichoopla.

 
 
Pentru cunoscatori mai multe delatii puteti gasi pe blog. Pentru incepatori este deajuns sa te inscrii pe site si sa apesi unde scrie (in stanga) 1st Join List. Acolo vei gasi o lista de 5-6 siteuri despre care utilizatorii Traffichoopla considera ca sunt cele mai bune la ora actuala. Apasa pe numele fiecarui site in parte si te inscrii. Nu e musai sa te inscrii la toate siteurile in aceeasi zi. Voi scrie aici despre TrafficExchanges si cum se utilizeaza fiecare site in parte. 

Deocamdata ramanem la Traffichoopla. Dupa ce te-ai inscris trebuie sa treci la fiecare program in parte id-ul tau de afiliat. De exemplu, in acest caz: http://traffichoopla.com/r.cgi/73313, id-ul meu este 73313. Id-ul tau personal il gasesti in dreapta paginii sus si trebuie sa semene cu cel amintit mai devreme. 

Dupa inscriere cauta id-ul personal pentru fiecare site in parte si il treci in casuta unde scrie Program ID. Apasa pe UPDATE si gata. Nu uita sa notezi linkul personal undeva si apelezi la el de fiecare data cand ti se cere sa promovezi o pagina web. Astfel toti cei care se vor inscrie prin linkul recomandat de tine vor face parte din downline-ul personal, inclusiv pentru siteurile recomandate din 1st Join List. 

Traffichoopla mai ofera si posibilitatea sa iti faci reclama la linkul personal si prin asa numitele splash page . O astfel de pagina gasesti AICI sau pe site la Promo Pages. Pur si simplu in loc de linkul prezentat mai sus alege unul de sub pagina care iti place cel mai mult. Face acelasi lucru dar cu o alta prezentare. 

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

7 comentarii:

  1. am cont pe TRAFFICHOOPLA si nu stiu daca sunt onesti sau nu pt ca in primele zile am avut 4 "signups",iar dupa aceea nimic desi am promovat siteul la fel ca pana atunci.In dreptul fiecarui site[TE] am mai multe clickuri dar nici un referral pe acele situri.am urmarit evolutia TH prin intermediul TETOOLBOX si am vazut ca am 14 "goaluri" dar pe TH nimic.I am contactat pe cei de la TH si mi au spus ca e o gresala a celor de la TE. A doua zi primesc mail de la TE ca mi sa resetat totul pt ca a fost o gresala. oare ce sa insemne asta decat ca sunt pe o mana si fura ref de la altii pt ai vinde pe bani nu?? Tu ce parere ai vasile

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema care a avut-o Tetoolbox a fost reala si explicata de Tim Linden (unul din fondatori) pe blogul lui. Nu au cum sa fie mana in mana pentru ca sunt proprietari diferiti (TE) si (TH) si, din cate stiu eu, nu au nici o tangenta. Oricum problema a fost rezolvata si ai incredere in Traffichoopla, mie imi aduce constant afiliati pentru siteurile la care sunt inscris. Faza cu emailul unul dupa alatul e chiar o coincidenta care m-a facut sa zambesc si sa cred in rationamentul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sal mi-am facut cont pe trafichoopla si pe urma pe Hit2Hit..surfez eu acolo dar la cate credite ma plateste si cu cat?

    RăspundețiȘtergere
  4. La Trafichoopla nu primesti credite, este doar un portal cu ajutorul caruia poti sa faci rost de mai multi afiliati. De exemplu creditele pe care le castigi la Hit2Hit le trasformi in vizite pentru pagina ta de la Trafichoopla. Daca nu stii cum functioneaza un TE vezi ca ai sa gasesti un manual pe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  5. afiliati inseamna referali?daca dace trebuie sa fac ca sa am mai multi referali directi pe un site ptc?

    RăspundețiȘtergere
  6. vreau sa va intreb dupa ce mam inscris pe traffichoopla ce trebuie sa fac cum procedez cum se castiga vreau sa imi dati ai multe detalii ca sa pot da seama de unde sa incep,,,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu TRAFFICHOOPLA nu castigi decat daca recomanzi linkul tau de afiliat la altii. Astfel fiecare care se inscrie la recomandarea ta alege siteurile din top pentru schimb de trafic si se inscrie la fiecare. Castigul tau sunt referalii pentru fiecare schimb de trafic la care ai cont. Asta inseamna multe vizite gratuite pentru afacerea ta online. Trebuie doar sa iti faci cont pe siteurile din TOP si sa dai mai departe linkul de referal de la TRAFFICHOOPLA

    RăspundețiȘtergere

Postari populare