PTC mania

Lectia nr 3






Toata lumea a auzit de siteurile PTC. Statisticile afisate de aceste siteuri  ne arata ca romanii nu sunt deloc straini de modalitatea asta de a face bani online. Asta nu inseamna ca se castiga prea multi bani din practica asta. Daca nu stii ce inseamna PTC Google poate sa rezolve problema asta (nu are rost sa te plictisesc aici cu tutoriale scrise de cinspe mii de ori, in limba romana bineinteles).

PTC (plateste pentru click), reprezinta cateva mii de siteuri din intreaga lume care te platesc, de regula cu un cent, ca sa te uiti timp de 20 de secunde la o reclama pentru care administratorul siteului a primit niste bani ca sa o afiseze in sistem.

Parerea mea este ca banii aia multi pe care vrei sa ii faci pe net nu o sa ii scoti niciodata doar dand click pe reclame, nici macar daca iti deschizi propriul site de profil. Chiar daca au o mare popularitate printre cautatorii de bani online, siteurile PTC nu prea prezinta incredere. Prea multe SCAM-uri (siteuri care nu platesc). Oricum ele sunt ideale daca vrei sa transmiti un mesaj unei multimi extrem de maresi toti pasionati de castiguri online exact ca tine. Deci, merita sa le folosesti pentru a atrage vizitatori pe siteul tau.Daca vrei musai o colectie de siteuri PTC o gasesti AICI.

Eu am sa prezint aici www.neobux.com, unul dintre cele mai longevive siteuri din bransa. Un mic ghid pas cu pas spre primii tai centi castigati online. Te inscrii, te loghezi si apesi unde scrie View Advertisements. Incepi cu numai patru clikuri pe zi care iti aduc 0,04 dolari. Daca nu faci rost repede de niste prieteni care sa se inscrie si ei in cursa asta (afiliati) muncesti vreo saptamana ca sa strangi primii 0,8 dolari. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti inchiriezi 3 afiliati (referals). Pentru asta apesi pe numele tau, in dreapta sus, si o sa ai acces la un meniu. De aici ne intereseaza tabul REFERRALS unde trebuie sa gasim ADD FUNDS pentru a trasfera ceva bani. Banii ii muti de la NeoBux Main Balance sau din contul de PayPal (daca iti da mana). Introduci suma de 0,8$ si esti gata pentru primii afiliati inchiriati. De la afiliati primesti 0,005 dolari pentru fiecare click asumat. Mai astepti rabdator cateva zile sa refaci suma si o iei de la cat. Faci asta de 3 ori ca sa iti poti upgrada contul iar cele patru clikuri pe zi tocmai s-au facut 10. Numai dupa aceea poti spera ca ai sa reusesti sa strangi intr-o luna ceva bani cu care sa merite sa iti cumperi publicitate.
Pentru ponturi si povesti de succes e bine sa vizitezi forumul care are o sectiune dedicata romanilor.


Daca vrei sa te inscrii la NeoBux apasa pe bannerul urmator:
 



PTC in limba romana

Pentru a intelege mai bine ce e cu siteurile care iti aduc bani online am sa il prezint aici pe singurul PTC romanesc pe care l-am gasit pe piata. Nu e cine stie ce dar, daca nu te descurci cu engleza, realizezi usor despre ce e vorba.

La www.traficgarantat.ro primesti 0.025 Lei pentru click iar de retras o poti face numai cand ajungi la suma de 30 Lei. Au acelasi sistem cu referali pe care il gasesti la toate siteurile de profil asa ca e bine sa vezi despre ce e vorba.
Daca vrei sa te inscrii la TraficGarantat apasa pe bannerul urmator:

Castiga bani online Trafic Garantat

Tot la produse 100% romanesti am sa prezint si  www.paidmail.ro. Deci a inceput ca un site PTC au fost ceva probleme cu platile si s-au reprofilat. Pe acest site NU CASTIGI BANI. Dar este ideal pentru cei care doresc sa isi faca reclama la blog printre romani.
Deocamdata are vreo 3000 de utilizatori inscrisi si toti sunt din Romania. Cu un sistem pe baza de puncte iti poti cumpara aici spatiu publicitar pentru reclama ta. Treaba este destul de simpla. Ca sa castigi puncte trebuie sa vizitezi sectiunea ADUNA PUNCTE si sa apesi pe linkurile sau bannere puse la dipozitie de administrator. Mare atentie la capcanele anti-trisare. Pentru fiecare link vizitat primesti un punct iar fiecare reclama pe care vrei sa o afisezi, indiferent daca este vorba de un link, un banner sau o scrisoare trimisa utilizatorilor siteului, te costa 2 puncte.

Ca sa nu imbatranesti asteptand sa castigi cateva sute de puncte am sa prezint aici o super metoda de a face rost de trafic de calitate pentru blogul tau. Multe puncte (cateva sute bune pe zi) se pot face cu  Linkul tau de promotie. Il gasesti la LINKURI PERSONALE si fiecare utilizator care il acceseaza iti aduce un punct. Atentie!!. Linkurile provenite din retelele de chat, gen messenger sau skype, nu se contorizeaza. De exemplu, linkul meu de promotie:



Daca vrei sa te inscrii la PaidMail apasa pe bannerul urmator:

  Vizitatori gratis!

Ideea aia buna de care am pomenit este sa apelezi la ceva siteuri PTC care ofera si traffic exchange. Trebuie sa le alegi pe alea care accepta siteuri in limba romana si care nu are probleme cu ferestrele popup. Sunt cam putine intr-adevar dar merita tot efortul. De exemplu la www.earneasycash.info primesti pentru 0,5$ nu mai putin de 1000 de accesari a linkului tau, iar banii astia ii faci cam in trei zile. Daca faci acelasi lucru si la alte 2-3 siteuri asemanatoare realizezi singur cate sute de romani iti aduci pe site.

Ca sa te descurci pe site trebuie sa ai in vedere doar 3 lucruri: Earnings Area unde castigi ceva puncte si bani daca vezi reclamele altora, Converter unde transformi punctele si banii castgati in credite pentru reclamele tale si Manage Ads unde iti poti seta linkul tau ca sa il acceseze toata lumea.

Nu ai blog si nu iti trebuie vizitatori pentru site-ul tau? NO PROBLEM. Poate participi la un concurs la care trebuie sa te voteze lumea si nu ai prea multi prieteni care sa te ajute. Ce zici rezolvi problema asta?


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

2 comentarii:

  1. buna,sunt incepator in acest domeniu dar,am reusit sa-mi fac un blog dar nu stiu cum sa fac sa am mai multi cititori.daca ai putea sa ma ajuti cu ceva sfaturi ti-as fi recunoscator.sunt pe google la korneliu

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Korneliu. Primul pas este facut. Acum iti trebuie trafic. Mult trafic.Poti sa arunci un ochi si pe blogul asta:

    http://trafic.toateblogurile.ro/

    Sau poti sa urmaresti pasii de la 1 la 5 pe care ii gasesti in partea de sus a blogului. Citeste ce scrie acolo si actioneaza. In fiecare zi cate putin. Nu uita ca odata ce ai facut ceva pentru siteul tau ai sa beneficiezi de rodul muncii tale toata viata.

    RăspundețiȘtergere

Postari populare