Programele de afiliere

Lectia 5
Programele de afiliere

Cred ca este clar pentru toata lumea: daca vrei sa faci bani online trebuie sa vinzi ceva. Daca nu ai ce vinde pentru ca nu produci nimic nu este nici o problema - sunt persoane care s-au gandit la tine si vin in ajutorul tau. Cele mai cunoscute produse vandute pe internet sunt ebook-urile (simple pdf-uri). Sigur te-ai lovit de ele prin cautarile tale. Sunt zeci de mii de guru care se dau milionari, au o super schema si sunt gata sa iti vanda si tie secretul pentru numai 10 dolari(desi el valoreaza 700$). Ba iti ofera si posibilitatea sa personalizezi si sa revinzi pdf-ul la un pret de nimic. Sa fim seriosi. Toate informatiile de care ai nevoie ca sa castigi bani online le gasesti fara sa te coste nici un sfant.Ai o poveste frumoasa pe care vrei sa o vinzi? Nimic mai simplu. Faci un pdf si oferi accesul la el contra unei sume de bani. Succes cu asta.

Intre timp ceva bani se mai pot face cu programele de afiliere.Cine a cautat pe google metode de facut bani online este imposibil sa nu fi dat peste programele de afilere. Daca esti genul care poate vinde nisip la arabi asta este metoda care ti se potriveste ca o manusa.

``Nu stii pe cineva care vrea sa cumpere un aparat foto? Am eu de vanzare unul bun si primesti si tu o prajitura daca reusesti sa il vinzi!``

Cam asa vad eu programele de afiliere. De obicei se promoveaza doua feluri de produse:
1. Produse digitale sau virtuale ca e-books, tonuri de apel, mp3 si filme downlodate.
2. Produse fizice precum aparate foto, calculatoare, telefoane mobile sau orice alt produs care trebuie expediat la o adresa fizica.
Exita mii de magazine online care au ceva de vandut si iti ofera comision daca recomanzi pe cineva prin intermediul siteului tau. Daca nu ai nici un site sau un blog acum e momentul sa iesi din anonimat. Poti incepe AICI e simplu, e in limba romana si dureaza 5 minute. Dupa care iti alegi cam ce produse zici tu ca ai putea sa vinzi la romani si cauti magazinul care se potriveste cel mai mult cu preferintele tale.

Exemplu 1:

Un exemplu este military-shop.ro. Cauti pagina cu programul de afiliere, te inscrii si cam atat.
Poti sa castigi, si aici citez:
`Pentru fiecare client nou adus la Military Shop castigi 10% din valoarea comenzii fara TVA a acestuia. Ce este si mai corect este ca vei castiga in continuare bani si pentru comenzile ulterioare ale aceluiasi client si anume 2% din valoarea fara TVA.`

Adaptor Camera Digitala - Telescoape Yukon 6-100x100Adaptor Camera
Digitala - Telescoape 

Yukon 6-100x100
click pe imagine






Military-Shop.ro - Echipament militar, armata, camuflaj, army.Poti sa faci reclama magazinului sau sa alegi un produs anume pe care vrei sa il promovezi. Trebuie doar sa convingi pe cineva sa cumpere online si asta, sa fim seriosi, este destul de greu in Romania. Aici am dat un singur exemplu de magazin online dar oferta este imensa. Practic poti sa vinzi orice si sigur primesti comision
pentru asta. Daca romanii se lasa mai greu la cumparaturile online exista si alte metode de a face bani prin programele de afiliere. Bineinteles ca tot trebuie sa vinzi ceva dar plata in cazul ce urmeaza se face muuult mai usor: prin sms.


Exemplu 2:
 
Vrei sa vezi cat de inteligent esti?

Exista un site care te plateste daca recomanzi lumii sa isi faca un Test IQ al poporului român 2009. Faci un test care dureaza cateva minute si daca vrei rezultatele si date comparative cu cei care au mai facut testul pana la tine trebuie sa platesti prin sms 3 euro. Din banii astia tie iti revin, ca partener afiliat, 0,216 euro. Daca nu ai succes cu publicitatea proiectului testului IQ, recomand sa faci publicitate la sistemul de dealeri. Anunti lumea de proiectul acesta, explici in 2 vorbe cum ar putea castiga bani si ii inviti sa se inscrie prin intermediul linkului oferit de tine. Adica cam ce fac eu acum. :) Castigi 0,076 euro pentru fiecare vanzare facuta de cel recomandat de tine.

Daca vrei sa iti aflii IQ-ul poti sa urmezi linkul urmator:

Test IQ al poporului român 2009

Daca vrei sa incerci programul de afiliere da click pe banerul de mai jos:

Exemplul 3:

Dupa cum spuneam mai devreme vanzarile online de pe meleagurile mioritice sunt sub orice critica asa ca sigur o sa vrei sa vinzi castraveti si la gradinarii din afara granitelor noastre. Eu unul m-am orientat catre UMOO,  o alternativa virtuala la bursa de valori sau un joc unde nu te costa nimic daca vrei gusti putin din agitatia unor tranzactii bursiere. Participi la competitii cu 100 000 de dolari virtuali si cine ajunge in primele locuri castiga chiar si bani reali. Dupa ce prinzi experienta poti sa faci acelasi lucru cu sume reale cuprinse intre 2 dolari si cateva sute. Bineinteles si premiile cresc pe masura.

Pasii au fost simpli: am facut o pagina pe blogspot, am tradus cateva cuvinte ca sa atrag clienti si din Romania si am pus pagina pe toate siteurile de Traffic Exchange la care m-am inscris. Dupa 5000 de vizualizari (cam 2 saptamani) am numai 3 inscrisi free si unul care a ales sa plateasca si care m-a adus 50 dolari. Ca partener afiliat ai posibilitatea sa alegi daca vrei sa primesti un procent din suma castigata de jucator sau 50 de dolari la prima depunere.

Apasa pe banerul si o sa ajungi pe pagina facuta de mine pe blogspot unde gasesti detalii suplimentare despre acest program de afiliere sau apesi AICI si ajungi direct la sursa:

Popular 1:1 Traffic Exchange


Cateva sfaturi:
Cea mai buna metoda de a face bani din programele de afiliere este sa apelezi si sa combini cat mai multe programe. Sa nu intelegi gresit. Desi este relativ usor sa creezi o pagina cu descrierea produsului si sa astepti vizitatori cine crede ca poate pune o reclama pe un site sa stea confortabil pe scaun privind cum curg banii se inseala. Sunt personaje care traiesc din asta cu mii de euro lunar dar aici se poate ajunge numai dupa ce ai investit mult timp si bani in documentare si reclama. 
Pana acolo poti incepe sa scrii articole sau comentarii despre produsul preferat, sa il publici pe unde gasesti si sa atragi public tinta de pe motoarele de cautare. Este un inceput viabil. 

P.S.
In loc de comentariu pun aici un link despre programele de afiliere din Romania care face cat o mie de cuvinte
Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari populare