Bani online cu Microworkers

Daca te-ai saturat sa dai click pe reclamele din programele de PTC si vrei sa faci bani online si din alte activitati iti recomand siteul microworkers.com.

Ai sa gasesti aici un fel de bazar pentru mini-joburi de la care poti sa castigi bani online cu sume cuprinse intre 0,1$ si 2 sau chiar 3$ pentru fiecare job in parte. Inscrierea este gratuita deci nu ai nimic de pierdut. Intrii pe site si o sa gasesti pe pagina principala cam 100 de sarcini platite valabile pentru tine. Trebuie doar sa alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Cateva secvente video din interiorul siteului:

Cum faci bani online cu Microworkers?

Poti sa primesti 0,5$ numai pentru a scrie un post pe un forum cu semnatura angajatorului, sau 0,3$ pentru a pune un link pe siteul tau. Poti sa scrii un comentariu pe un blog si sa primesti bani online sau sa te inscrii la un site si sa fii platit pentru asta. Depinde numai de tine la cate joburi te angajezi sa lucrezi. Daca rezervi acestor sarcini cam o ora din timpul tau ai sa vezi ca se pot castiga usor 2-3 dolari zilnic. Retragerea se face la minim 9$ NUMAI dupa ce confirmati adresa postala. Confirmarea o faci numai la prima retragere si dureaza cam 10 zile pana cand o sa primesti, prin posta, plicul cu pinul tau.

Cum castigi influienta cu Microworkers?

Ai un site nou si vrei mai multi vizitatori, mai multe clicuri pe reclamele tale sau mai multe backlinkuri de pe siteuri cu PR mare (ajuta in castigarea unor pozitii de top in Google)? La tabul My Campaigns poti sa incepi o campanie de promovare cu numai 10$. Iti garanteaz ca o sa fie de departe cea mai buna investitie la acest nivel. Depui 10$ cu Paypal, Alertpay sau Moneybookers si iti setezi o campanie unde ceri un link si 50 de cuvinte despre siteul tau. Astfel vei primi vizite nu numai de la cei care or sa accepte acest job ci si de la toti care vor fi interesati de oferta. Asemenea publicitate ieftina nu gasesti prea usor pe internet. Este doar un exemplu dar posibilitatile sunt nenumarate. Practic poti sa ceri cam tot ce iti trece prin cap pentru banii tai iar daca ti-a fost acceptata campania esti in business.

Castiga 1$ pentru fiecare referal!!

Era sa omit un aspect deloc de neglijat. Pentru fiecare prieten pe care il aduci in aceasta comunitate siteul te plateste un dolar. Gasesti linkul tau de afiliat pe pagina My account si te apuci sa il recomanzi la prietenii care vor sa faca bani online. Bineinteles ca este si o chichita aici. Pentru a incasa dolarul promis prietenul tau trebuie sa castige pe acest site 25$.

Poti sa te inscrii la microworkers daca apesi aici:



Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

2 comentarii:

  1. Salut! Il recomand si eu.. il folosesc si eu de aproximatv o luna si deja am inceput campania II-a la ei.. nu ma intereseaza sa scot banii, dar ma ajuta cu blogul meu! RECOMAND!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin.. am o campanie activa dar de azi-dimineata am ramas la 13/35.. adica, chiar nu a mai "apelat" nimeni la ea? Sau sa fie vreo greseala "de sistem" ? Mai spun ca, campania are rating 100%.. a mai "patit" cineva la fel? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Postari populare