Bani pe net cu ... produsul lor

Pentru astazi am o super metoda de a face bani online dar care nu este pentru toata lumea. Acest mod de a face bani pe net implica putina experienta in blogging, marketing online si cunostinte generale despre aceasta piata.

Pe scurt metoda implica un mic research pentru produsele digitale care urmeaza sa apara pe piata in perioada imediat urmatoare. Siteul pe care il recomand pentru acest research este: jvnotifypro.com Identifici produsul unui marketer celebru si iti faci un site cu review. ATAT! Pe cat de simpla este acesta metoda pe atat de geniala este. De exemplu pe piata peste o luna de zile va aparea produsul Product Launch Formula 3 a lui Jeff Walker. Tu stii deja, ca acest produs va avea mare cautare si iti cumperi un domeniu ProductLaunchFormula3review.info (domeniile .info costa numai 1$ asa ca investitia pentru aceasta afacere este mai mult decat rezonabila). Pe site trebuie doar sa publici cateva cuvinte despre produs, informatii pe care ai sa le gasesti pe siteul producatorului si toata munca ta pentru urmatoarele 2-3 saptamani este sa construiesti backlinkuri spre siteul tau pentru ca acesta sa creasca in SERP (Search engine results page)
pentru cateva cuvinte cheie bine alese. Este usor sa ajungi pe prima pagina la google pentru cateva cuvinte cheia care contin produsul digital pe care l-ai ales, mai ales daca concurenta nu depaseste 500 de mii de siteuri.

Metode de a construi backlinkuri

Toata lumea care are un site sau un blog stie ca daca nu existi pe google in top ... nu existi online. Pentru a realiza acest lucru exista diferite metode dar, de departe cea mai eficienta metoda de a ajunge in google top10 este backlink building. Acest lucru se poate realiza urmand cateva din metodele urmatoare:

1. Inscrie siteul in directoare cu PR cat mai mare si fara link reciproc.
2. Scrie comentarii la subiect pe blogurile de profil
3. Inscrie profile pe forumuri, seteaza semantura cu link catre siteul tau si incearca sa fii activ pe cat mai multe din forumuri
4. Nu ocoli retelele de socializare. Twitter, Facebook, Neogen, Tagged, Netlog ... sunt surse inepuizabile de trafic si backlinkuri pentru siteul tau. Incearca sa iti faci profile cat mai atractive care sa se invarta in jurul siteului tau si cauta sa ai cati mai multi prieteni. Recomand folosirea, cu atentie pentru a nu fi banat, a programelor care automatizeaza adaugarea de prieteni.
5. Cauta siteuri de bookmarking precum delicious.com si inscrie siteul pe cat mai multe dintre ele
6. Inscrie-te pe siteurile de feed si trece feedul tau pe cat mai multe dintre ele.
7. Inscrie-te pe siteurile care accepta press release, scrie un articol (altul decat cel publicat deja pe siteul tau) despre produsul digital pe care il promovezi si vezi unde scrie submit ... te descurci tu de acolo.
8. Scrie cateva articole, daca se poate cat mai originale, (daca nu te descurci cu engleza si dispui de ceva numerar poti sa angajezi persoane care sa faca acest lucru pentru tine la preturi de 4-5$ pe articol - cei mai ieftini sunt indienii si romanii pe care ii gasesti pe siteurile de profil ... vezi google: get a freelancer) si inscrie articolele tale pe cele mai cautate directoare de articole.
9. Foloseste PowerPoint si Windows Movie Maker pentru a face un filmulet scurt despre produs, ideal ar fi sa fie ceva haios, si publica videoclipul tau cu linkul de rigoare pe cat mai multe siteuri care accepta video. Foloseste pentru asta serviciul gratuit tubemogul.com
10. Foloseste Yahoo! Answers, Live Qna sau Askville pentru intrebari si raspunsuri si nu uita sa mentionezi siteul tau.

BlackHat Technical BONUS:

Odata lansat produsul digital pe care il promovezi inscrie-te in programul de afiliat pentru a obtine linkul tau de promovare. Pentru a fi sigur ca toti cei care iti viziteaza siteul vor fi afiliatii tai si tu vei castiga comision de pe urma inregistrarii lor foloseste un program care iti permite sa introduci un cod pe pagina ta web si care lasa un cookies pe calculatorul vizitatorului cu linkul tau de afiliat. Daca nu gasesti online acest program lasa un comentariu aici si pentru fabuloasa suma de 1$ am sa ti-l trimit eu.

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

3 comentarii:

  1. Salutare tizule,intr-adevar o idee geniala.Vrea sa te intreb daca pot face chestia asta si cu un blog de la blogger,pentru ca sunt la inceput si vreau sa incep cu un blog.Ce ma sfatuiesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este posibil dar ai sa gasesti mai greu un subdomeniu.blogspot unde subdomeniu este numele care iti trebuie tie. Metoda asta este destul de cunoscuta si sunt multi care fac exact acelasi lucru ca si tine. Fa o cercetare si daca ai gasit un nume care sa te satisfaca ... GO FOR IT!!!
    Nu uita ca trebuie sa faci promovare ca sa ajunga siteul pe prima pagina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt interesat sa incerc aceasta afacere, dar as avea nevoie de mai multe sfaturi si detalii, crezi ca ai pute sa ma ajuti?

    RăspundețiȘtergere

Postari populare