Bani pe net cu Fiverr

Ce ar face lumea pentru 5$?


Nici nu iti imaginezi. Am descoperit in urma cu vreo trei saptamani cel mai prolific site care te poate ajuta sa castigi bani pe net. Este vorba de Fiverr, un site unde posteaza lumea tot felul de sarcini (gigs) pe care le-ar face daca esti dispus sa le trimiti 5$.

Am intalnit aici tot felul de ciudatenii de la oameni care ar purta scris pe frunte ce vrei tu o zi intreaga pentru numai 5$ sau indivizi care si-ar lasa iubita sa il pocneasca in fata sa se filmeze si sa-ti trimita filmuletul. Asta ar fi partea haioasa si sunt zile in care ma distrez copios citind ce ar mai face lumea pentru numai 5$. Insa printre aceste ciudatenii ai sa gasesti aici o adevarata comoara pentru afacerea ta online. Pentru numai 5$ ai sa primesti un video-testimonial pentru siteul tau, o campanie SEO cu cateva sute de backlinkuri sau informatii pretioase pe care le gasesti in alta parte cu zeci de dolari.

Pe de alta parte insa, daca ai ceva de oferit, un serviciu, un ebook pentru descarcat, o informatie despre care stii ca tanjeste lumea aici poti sa faci usor sute de dolari pe luna. Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il incerci cand iti verifici casuta de email si aflii ca ai mai primit una sau mai multe comenzi de la Fiverr. Mai ales cand stii ca pentru a onora aceste comenzi nu pierzi mai mult de 2 minute. Eu zic ca nu e rau deloc pentru a castiga bani pe net sa muncesti 2 minute pentru 10$. (defapt numai 8$ pentru ca la fiecare comanda un dolar este retinut pentru taxe PayPal si Fiverr). Alaturi este un printscreen la contul meu de la Fiverr. Este dovada pentru banii online pe care i-am castigat cel mai usor pana acum. Practic ofer pentru download un fisier excel in care am strans aproape o mie de siteuri de unde poti obtine backlinkuri de pe siteuri cu PR peste 6. Mi-a luat 3 minute ca sa setez acest job si undeva la un minut pentru a onora fiecare comanda pe care o primesc. Si... spre surprinderea mea comenzile nu au intarziat sa apara.

Ghid Pentru Castigat Bani Cu FIVERR

Am, pentru tine, cateva sfaturi puse la dispozitie de un coleg din grupul http://toateblogurile.ro/grupuri/comunitatea-romanilor-care-fac-bani-pe-net :


1. Alege ce vinzi pe fiverr. Nu pierde timpul cu produse sau servicii ce necesita de fiecare data timp pentru a le produce si distribui. Alege un simplu report electronic pentru care poate pierzi o zi dar care se poate livra in cateva minute.


2. Alege cu intelepciune un titlu potrivit. Nu pune titluri lungi si nu insera in titlu TOT despre ceea ce vinzi, scopul titlului este doar de a atata curiozitatea fara a o satisface, cu alte cuvinte de a indemna la click spre context. Contextul vinde si nu titlul.

3. Alege o imagine sugestiva. O imagine conteaza enorm, ai grija sa fie sugestiva, daca vinzi idei despre tantari din Africa nu pune capre de Romania, oamenii scaneaza vizual mai ales lateral cu privirea anunturile si exact ca si in cazul ziarelor ei vad prima data poze si litere mari, sunt interesante .. citesc, nu, .. pleaca.

4. Cum sa faci sa te stie lumea pe Fiverr. Ai o singura sansa sa apari in ''Recent'' asa incat foloseste-o la maxim. Fa intai o cautare pe Fiverr sa vezi ce anume gig are succes apoi daca stii, reformuleaza, daca nu invata. Daca intr-adevar oferi gig-uri de calitate, ajungi pe prima pagina unde gig-ul tau devine ''featured'' asta inseamna ca esti aranjat cu cel putin cateva comenzi pe zi ceea ce nu e rau de loc. Verifica imediat dupa numarul de vizionari care le ai interesul oamenilor .. daca vizionarile in primele 5 minute sunt peste 50 este bine.

5. Cum sa ai rating mare. Daca clientul e multumit .. spune, scrie acolo pe pagina ta. Nu vrei sa scrie ca nu e multumit astfel incat calitatea si rapiditatea muncii tale sunt importante si determinante pentru un feedback bun. Daca totusi primesti un feedback negativ este timpul sa nu fii dezamagit si sa tragi mai tare .. cei mai de succes oameni de pe Fiverr nu au 100%, poti reveni .. cu fiecare feedback pozitiv ratingul tau creste.

6. Cum sa faci totul extrem de simplu. Nimeni si nimic nu te opreste odata ce ai succes cu primele gig-uri sa dai o fuga pe Elance si sa angajezi contra sumei modice de 10 dolari pe cineva sa-ti distribuie ordinele, asta iti va automatiza munca si vei putea sa castigi si mai multi bani online cu Fiverr.

2 comentarii:

  1. you can also try tenbux.com :D

    RăspundețiȘtergere
  2. salut , tocmai am ajuns si eu pe acolo (pe fiverr) si m am gandit sa verific daca prin romania s-a auzit de el. Pana acum m-am lupatat pe vworker sau alte siteuri de acelasi gen unde castigi cam putin in raport cu munca. Fiver pare o idee geniala..Nu sunt mare expert dar stiu si eu sa instalez joomla, worpress etc..lucruri care am vazut ca se cauta si se pot realiza in cateva minute.

    RăspundețiȘtergere

Postari populare