Bani pe net - cum ajungi pe primul loc pe nisa ta

Zilele acestea rasfoind internetul sa vad ce mai scrie "concurenta" am descoperit o provocare interesanta la care vreau sa particip si eu. Este vorba de ocuparea primei pozitii (sau macar Top 3) la cautarea pe google a cuvantului cheie bani pe net. Blogurile care participa sunt bani-pe-net.org a lui Marius Achim si staupenet.ro a lui Tudor, bloguri pe care le urmaresc cu placere de fiecare data cand am putin timp liber.

.......

Daca am urat vreodata ceva mult de tot a fost sa fac de doua ori acelasi lucru. Am scris un material care m-a multumit despre concurenta si cam ce o sa fac eu ca sa ajung pe primul loc in aceasta competitie dar nenorocitul de blogspot nu mi-a salvat decat fragmentul de mai sus. Dupa ce am disperat cateva minute bune si mi-am promis ca nu am sa mai scriu niciodata un articol direct pe net m-am hotarat sa il las asa doar ca sa stie lumea ca o sa intru si eu in acest joc.

Vreau sa ajung in cel mai scurt timp pe prima pagina pentru cuvantul cheie bani pe net. Pentru asta am sa folosesc metoda pe care o descriu in primul meu ebook scris vreodata "Mania Backlinkurilor"Vrei sa te alaturi si tu competitiei? Lasa un comentariu pe unul din blogurile mentionate ca sa urmarim evolutia si sa invatam unii de la altii trucuri noi.

4 comentarii:

  1. salut, bine ai venit in gasca noastra :)
    As prefera sa pui link catre http://www.staupenet.ro/promovarea-paginii-tag.html sau direct la http://www.staupenet.ro/tag/bani-pe-net

    Sa auzi numai de bine
    Tudor

    p.s. recomand si postare clasica la comentarii: nume, meal, web

    RăspundețiȘtergere
  2. rezolvat ... dar pentru comentarii nu stiu daca este posibil de realizat pe blogspot

    RăspundețiȘtergere
  3. macar nume / url vezi http://adisaan.blogspot.com/2010/09/bani-pe-net-cum-ajungi-pe-primul-loc-pe.html

    p.s mersi ptr link

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!
    Am vrut doar sa-ti spun ca voi urmari blogul tau (l-am adaugat la blogroll) si sa-ti urez succes in ascensiune pe Google!
    Eu mai am ani lumina pana sa ajung maacar pe primele pagini :)
    Spor si bani!

    RăspundețiȘtergere

Postari populare