Bani online din upload

   O metoda buna de facut bani pe net care nu implica nici un fel de investitie o gasiti la prietenul Google cautand bani online din upload. Yep! Sunt o multime de siteuri acolo care ofera servicii de image hosting si te platesc pentru video upload, upload image sau upload files daca ai ceva bun de impartit si esti gata sa faci un share cu prietenii tai. Mare inginerie nu este sa faci bani din upload, trebuie doar sa te inscrii la cateva siteuri bine alese (si in acest domeniu este plin internetul de scam-uri) si sa incepi sa uploadezi cam ce crezi tu ca ar fi altii interesati sa downloadeze. Nu conteaza daca este vorba de o poza, un pdf, un film sau o arhiva esti platit de fiecare data cand cineva downloadeza fisierul tau. Bineinteles ca vorbim de centi aici, de obicei se plateste10 sau 20 de centi la 1000 de descarcari, dar asta nu ar trebui sa va descurajeze. Se pot face multi  bani online din upload daca stii cum sa iti promovezi linkurile pe siteurile de socializare sau pe un blog de profil. Pe la noi, in paradisul file-sharing-ului ilegal, fisierele care sunt cele mai cautate au trecut de la retelele P2P ca huburile de strong DC si torrente la file hosting. Nu de alta dar daca tot exista posibilitatea de a face bani online prin share, de ce nu.

Recomandare mea pentru file hosting este ziddu.com
unde primesti 1$ la 1000 de downloaduri pe care poti sa ii transferi in contul de PayPal sau Moneybookers. Singura limitare este de 200 mb pe upload/fisier.
Bineinteles ca mai puteti incerca - shareapic.com care te plateste 1$ pentru  4.500 de vizualizari si 10% din vizualizarile celor pe care i-ai recomandat, Easy-share.com,  sau filefactory.com ...  RapidShare, FileFactory, Zshare, MegaUpload si lista poate continua pe mai multe pagini. Eu am ales ziddu.com pentru ca este si in limba romana si nu am avut probleme la retragere (minim 10$).


O alta metoda de a face bani online din upload prin siteurile care ofera image hosting este cea oferita de flixya.com . Flixya te plateste pentru video share si photo share.  Metoda de plata este similara cu alte siteuri de paid-to-upload dar aici ai posibiliatea sa castigi bani cu contul tau de la google adsense. Daca nu stii cu ce se mananca Google Adsense gasesti cateva cuvinte scrise de mine la capitolul publicitate.

Te inscrii gratuit faci un share la filmuletele tale de pe YouTube, Associated Content sau Metacafe sau uploadezi ceva poze de interes iti inregistrezi id-ul tau de la Google Adsense si gata. Faci bani pe net. Cu cat sunt mai populare filmuletele tale cu atat ai posibilitatea sa faci mai multi bani online. O observatie ar mai fi aici de facut . Informatia la care faceti share pe flixya.com nu trebuie sa fie exclusiva cum se intampla pe alte siteuri care te platesc pentru video upload. Puteti folosi orice video de pe site-uri ca YouTube sau MySpace.

De unde vin banii?

Motivul pentru care siteurile de file hosting te platesc ca sa le incarci serverele cu filme si poze este ... bineinteles publicitatea. Tot traficul care se creeza prin acest share este directionat catre pagini pline cu reclame de la google adsense sau de la alte firme de publicitate. Cand cineva vede o reclama de pe aceste siteuri banii castigati sunt impartiti intre tine, siteul care gazduieste fisierul tau si agentia de publicitate. Toata lumea castiga se zice dar banuiesc sa stiti unde se duc cea mai mare parte din veniturile realizate (la administratorii acestor siteuri). Altfel nu ar rasari servicii de file hosting ca ciupercile dupa ploaie. Scripturi pentru asemenea site se gasesc peste tot iar daca doriti sa faceti o incercare va pot pune la dispozitie si eu unul fara nici o obligatie. Lasati aici un comentariu si am sa il trimit pe adresa de email.


Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

4 comentarii:

  1. ok. imi prezinti si mie te rog daca sti: cum pot face bani pe flixya? am uploadat poze si filmulete, am si comenturi si nimic. trebuie sa mai fac eu ceva? ms. apropo www.mr_olympia.blogspot.com este blogul meu :) arunca si tu o privire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare Stefan
    Pe flixya.com banii se castiga prin intermediul contului tau de la Google Adsense. Cand iti setezi pagina de profil ai rubrica AD CENTER unde poti sa introduci publisher ID. Apoi urci niste poze sau filmulete controversate si castigi bani de fiecare data cand cineva da click pe reclamele tale.
    Scrie aici pagina ta personala ... ceva de genul http://adisaan.flixya.com si o sa arunc o privire sa iti zic ce si cum ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uplodeaz fisiere, da-le prietenilor sau posteaza-le pe site-uri, forumuri, bloguri si castiga bani!


    Cu freefilessharing.com castigi 1$ la 1000 de downloaduri.

    -de fiecare data cand cineva descarca fisierul tau castigi 1 punct
    -la 10000 puncte castigi $10
    -nu conteaza marimea fisierului sau tara de unde vine vizitatorul
    -daca cineva se inregistreaza prin linkul de afiliat primesti 20 de puncte + 15% din punctele castigate de el
    -userii noi care s-au inregistrat print-un link de afiliat primesc bonus 20 de puncte
    -vei primi 1 dolar (1000 puncte) pentru fiecare cont premium inregistrat de pe linkul tau de afiliat sau de pe pagina ta de descarcare

    Linkul de afiliat apare in "my account"

    Pentru inregistrare click aici: http://www.freefilessharing.com/free19.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, dexro
    Dupa ce ai urcat un fisier trebuie sa promovezi linkul primit de la hotfile.com ca sa ai cat mai multi clienti la descarcat. Sunt prea putine sanse sa iti gaseasca cineva intamplator tocmai linkul tau. Nu uita de concurenta care nu e deloc mica

    RăspundețiȘtergere

Postari populare