Bani online cu Clickbank - secrete

   Sunt sigur ca daca te-ai invartit o vreme prin lumea celor care fac bani pe net ai auzit de Clickbank. Daca nu stii ce este Clickbank iti recomand sa intrebi pe Google. Eu iti zic doar ca este cel mai mare comerciant de produse digitale din lume. Vrei sa vinzi propriul tau produs digital sau vrei sa castigi bani online vanzand produsele altor membrii atunci trebuie sa iti faci un cont la Clickbank. Am sa iti arat acum o metoda buna prin care poti sa faci bani online cu ajutorul lui Clickbank fara sa cheltui sute de dolari la Google Adwords. Din punctul meu de vedere sunt doua categori de potentiali clienti pentru produsele pe care la promovezi tu in speranta castigarii comisionului oferit de Clickbank.

   Clientii din categoria A (sa zicem) sunt cei care  au un cont la Clickbank, stiu ce este un hoplink si dau intamplator peste un produs pentru care considera ca merita sa plateasca. Sunt convins ca ei au sa faca cam ce face toata lumea care este atenta la banii pe care ii cheltuie online. Curata calculatorul de cookies cu ccleaner, cauta produsul pe Clickbank si il cumpara de acolo in asa fel incat sa ii revina lui comisionul oferit de producator. Tu te alegi cu buzele umflate si o gramada de trafic irosit pe linkul tau de afiliat.

    Potentialii clienti din categoria B sunt cei de care ai tu nevoie. Sunt acei vizitatori care nu au auzit niciodata de Clickbank sau care au auzit dar nu s-au interesat niciodata atat de mult incat sa isi faca un cont, ajung pe siteul tau si citesc un text despre beneficiile pe care le primesc daca cumpara produsul pe care il promovezi tu online. Esti in stare sa convingi pe cineva ca produsul xxx merita toti banii pe care o sa ii cheltuie? Daca da ... atunci ce produs alegi sa promovezi? Nu de alta dar Clickbank ofera peste 10 000 de produse digitale.

    Ce produse Clickbank alegi sa promovezi?

   Raspunsul la aceasta intrebare face milioane de dolari. Care produs Clickbank are cele cele mai multe sanse sa se vanda? Pe care il alegi din miile de produse? Destul de complicat si te asigur ca sunt online adevarate studii si software care te pot ajuta cu problema asta. Bineinteles ca nu sunt deloc ieftine. Eu unul am ales ca, in loc sa promovez un produs Clickbank, sa le promovez pe toate. Asa am lasat la alegerea clientului sa decida care produs considera ca i se potriveste cel mai mult. Asa ca acum am propriul meu magazin online de produse Clickbank. Dragut, nu? Unde mai pui ca nu m-a costat nici un ban. Magazinul meu online de produse Clickbank il gasesti accesand linkul asta. Arunca o privire si vezi produsele care sunt cele mai bine vandute sau care au comisionul cel mai mare. Daca iti place ce vezi si vrei si tu un magazin asemanator pe care sa il promovezi incearca linkul meu de afiliat.

   Ce primesti de la CBGlobe fara sa platesti nici un ban:
1. Hit tracker (vezi cine a dat click pe linkul tau si care unelte de promovare iti aduc mai multi vizitatori)
2. Url rotator
3. Banner rotator (asemanator cu cel din headerul acestui blog - apasa CTR+R si ai sa vezi ca se schimba banerul de fiecare data)
4. Piesa de rezistenta : Viral Article Syndication - continut gratuit pentru blogul tau (alegi un cuvant cheie si primesti un cod pe care il pui pe blog. CBGlobe iti ofera articole gratuite legate de cuvantul pe care l-ai ales.)
5. Propriile tale reclame asemanatoare cu cele de la Google cu linkul tau de afiliat:

Exemplu:






  Bineinteles ca lista nu se opreste aici dar nu vreau sa iti rapesc placerea de a descoperi singur ce puternica este aceasta metoda de a face bani online prin Clickbank.
Daca vrei un manual cu toate instructiunile si beneficiile poti sa descarci unul de aici: Manual CBGlobe

Cam atat. Daca ai intrebari la subiect sau ai vreun site care ti-a placut nu ezita sa lasi aici un comentariu. Am sa raspund in cel mai scurt timp.

8 comentarii:

  1. Salut ! Pare o idee buna,cum promovezi propriul magazin si cat castigi din aceasta metoda?Din 10.000 de produse ar trebui sa iasa ceva comisioane...Scuze de intrebari,dar sunt incepator si vreau sa invat!

    RăspundețiȘtergere
  2. De promovat il promovezi ca si cum ar propriul tau site... cateva metode ... il inscrii in directoare, te inscrii la cateva savelist si trimiti scrisori la membrii cu linkul tau, iti faci publicitate pe siteurile de socializare si iti faci cateva pagini pe hubpages sau squido. Astea ar fi cam variantele de publicitate fara bani ... pentru cei cu ganduri de investitie recomand Google Adwords. Castigurile pot fi nelimitate .. in functie de comisionul primit de la fiecare comerciant in parte. Banii poti sa ii primesti prin cec de la clickbank cad strangi suma minima de 50$. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrez si eu cu clickbank, dar inca nu am incercat metoda asta.
    Ai castigat ceva? merita? cati vizitatori primesti pe zi? ce metoda de promovare ai folosit?
    Mersi
    Eddy

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut si eu un site despre bani online, mi s-a parut interesanta metoda si nu seamana a inselaatorie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fiu sincer nu m-am ocupat mai deloc de siteul oferit gratuit de CBGlobe. Am aratat doar o metoda gratuita prin care poti sa faci reclama la produsele Clickbank. Nu mi se pare cea mai stralucita metoda dar este ceva gratuit si un bun loc de plecare.

    Pentru promovarea produselor clickbank recomnad alegerea unui produs si facut un blog cu articole si review in jurul acelui produs. Este, de departe, cea mai buna metoda pentru a castiga clienti. Vezi un exemplu aici: turnkeybusiness

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt interesat si eu daca ma poti adauga pe messenger sa vorbim: popa_mihai_catalin

    RăspundețiȘtergere
  7. buna AdiSaam,imi spui te rog cum ma pot inscrie pe GbGlobe.net ca nu gasesc acel link
    mersi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vezi pe site unde scrie: "Get a FREE Website Like This One & Make Money!"

    RăspundețiȘtergere

Postari populare